Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sloneczkooooo

mój chłopak - sknera?

Polecane posty

Gość sloneczkooooo

Tak jak w temacie, strasznie mnie denerwuje, nie zaprasza nigdzie, jak gdzieś wychodzimy to płacimy osobno ( nie chodzi o to, ze oczekuję, że on będzie mi wszystko kupował, za wszystko płacił, ale na zasadzie raz ja raz on) byliśmy w kinie, on to zaproponował, nie miałam pieniedzy przy sobie, nie sprecyzował czy mnie zaprasza czy co więc chcialam oddać pieniądze, mówił, ze nie wezmie, ale nie musiałam długo namawiać. Był u mnie w moim miescie ja płaciłam za wszystkie wejscia do muzeum itp, nawet bilet kupilam, bo nie miał gotówki. Nie wiem z czego wynika jego zachowanie? Moim zdaniem dla faceta to też troche taka sprawa honoru. A może się mylę? Gdybym była facetem czułabym się okropnie gdyby to dziewczyna musiała mi coś fundować. Jedno jest pewne, pieniedzy mu nie brakuje. Nie wiem jak mam to w nim zmienić. Ogólnie jest dobrym czlowiekiem, nie jest sępem czy dusi groszem, ale czasami (a nawet częściej niz czasami) brak mu gestu. Może to nie jest najważniejsze w związku, z moim poprzednim partnerem nie miałam z tym problemu, mimo, iż z kolei ten nie narzekał na nadmiar środków. Powiedzcie mi, że przesadzam, albo napiszcie jak Wy podchodzicie do spraw placenia w związku.

Gość FREEpalestine
ja dlugo jestescie ze soba? piszesz, ze nie jest dusigroszem.. no to moze ignorantem? albo mysli, ze kobiety sa tak niezalezne, z obraziloby cie gdyby probowal za ciebie zaplacic albo po prostu nie lubi szastac piniedzmi:O

Gość sloneczkooooo
No właśnie nie jesteśmy zbyt dlugo, bo dopiero 3 miesiące.