Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewelii

w śwrodę wyniki matur

Polecane posty

Gość ,bhlhjbhjb
a jak to jest te wyniki będą tylko na stronie internetowej czy w szkole juz tego dnia dostaniemy zaświadczenia? ja jeszcze sija nie stresuje. przez ten miesiąc prawie zapomniała ze co s była ale naprawdę ma powody żeby sie martwić

Gość Mattturzysta
Nie bedzie zadnych wynikow na cke lol

oke kraków podaje ale 29 czerwca:P i przeważnie wyniki są od 20-00

Gość Mattturzysta
I na jakiej zasadzie podadza te wyniki lafiryndo?? Wpiszesz sobie swoj pesel i myslisz ze ci wszystko wyskoczy??

Gość ,bhlhjbhjb
tak zawsze są wypisane tylko że może być cieżko sie sie zalogować jak mnóstwo osób naraz wchodzi. tak przynajmniej było w 3 gimn

hasło się w szkole dostawało:P:P:P a i lafiryndą nie jestem;)

Gość Mattturzysta
Ja zadnego hasla ladacznico nie dostawalem:D

oke kraków i łomża daje hasła:P nie wiem jak z innymi komisjami:P:P:P

no komisja wrocławska chyba nie, przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo,a szkoda. Mi poszło średnio, jestem zła na biologię, na jej wygórowany poziom niepokrywający się z materiałem podręcznikowym 😠 polski na obu poziomach to dla mnie wielka niewiadoma bo wszystko zależy od trafienia w klucz i tok rozumowania innych :-O z matmy mogę się cieszyć bo właściwie miałam nie zdać, żadnej próbnej nie zdawałam, dopiero ostatnia próbna na 34%,a ta na ok 50,wiec jest cudnie :D

Gość gffdfdgdgdg
Ale wam zazdroszczę maturzyści :(

Gość Mattturzysta
Wos i Hist rozszerzony poziom ahhh

A czego nam tu zazdrościć?? ja jestem wściekła na moją maturę. Przeszła ciężko gdyż 2 dni przed zachorowałam i lekarz kazał mi w ogóle nie podchodzić ale ja podeszłam z wysoką gorączką. Z matmy zdałam a jestem z niej noga ale zdać na pewno zdałam polski podstawowy i rozszerzony to nie mam pojęcia jak poszedł a obawiam się angielskiego.

Gość ,bhlhjbhjb
ja należe do krakowa i każdy dostał karteczke juz bardzo dawno tyle że ja zgubiłam:)

Polski - trudno stwierdzić do wypracowania był klucz na internecie z pracy na tekście miałam prawie max wypracowanie to nie wiem z rozszerzonego również nie mam pojęcia jak poszło.

Gość ,bhlhjbhjb
ja sie polskiego obawiam choć to wstyd bo byłąm w językowej klasie z rozrzerzonym podstawa, obydwa tematy mi pasowały , wybrałam świetoszka i źle zrozumiałam temat choc jak teaz to czytam to nie rozumiem dlaczego opacznie zrozumiała ale wstyd sie nawet przyznawać ehhhh

ja wybrałam drugi temat,o tym reportażu. Tzn jak zrozumiałaś? Pewnie przesadzasz każdy tak gada a potem ma dobre wyniki. Nie ma co się doszukiwać. Wg mnie czytanie ze zrozumieniem było trudne :/

ja się tego polskiego obawiam przecholernie;/ chociaż pisałąm podstawowy;/ a jakie studia planujecie? i gdzie?