Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zmysłowy:):))

opowieść erotyczną

Polecane posty

Gość swoich
dobranoc ,jutro bedzie paczka z ammeryki:D:D

Oczywiście, żejestem nagi ! Inaczej bym nie mógł czytac i drugą ręką walić konia. Na szczęście rodzice jeszcze z działki nie wrócili. A babcia ma kłopoty ze wzrokiem.

Gość swoich
podszyw wez zrób sobie swój nick:)

Gość Opowiastka
Autobus ,siedzę na ostatnim krześle,przystanek.otwierają się drzwi...a w nich facet z marzenia zniewalający uśmiech,duże roześmiane oczy,krótkie dobrze przystrzyżone włosy, wchodzi zdecydowanym krokiem do środka...przechodzi do końca autobusu -zapach ...ależ cudownie pachnie,zmysłowo,uwodzicielsko...siada obok mnie

Gość Opowiastka/hygienista
W zdenerwowaniu poprawiam torebkę spoczywającą na kolanach i nieśmiało, zalotnie spoglądam spod rzęs w jego kierunku. Wyraźny profil jego twarzy odcina się ostro na tle brudnej szyby. Prosty nos, pełne usta i zgrabne - nieco elfie - ucho. "Spójrz na mnie" szepczę w myślach i aby zwrócić czymś jego uwagę sięgam do torby z zakupami. Szeleszcząc foliowymi opakowaniami nie spuszczam z niego głodnego wzroku, a on, niczym rzeźba antyczna, nie drgnie nawet. W ostatecznej desperacji chwytam pierwszy z brzegu pakunek i zamaszystym ruchem wyciągam w jego kierunku. - Czy panu to wypadło? - zagaduję czerwieniejąc już niczym dorodna piwonia, gdyż ujrzałam, że w w drżącej ręce ściskam ogromnego, mrożonego indyka. Spojrzał na mnie w zdumieniu wrzasnął blednąc śmiertelnie. - Pożeraczka mięsa! Padlinożerca! Obronnym gestem skulił ramiona i przywarł do okna. Wszyscy patrzyli już tylko na nas a ja nonszalancko wsadziłam mrożonkę pomiędzy drżące z nerwowego podniecenia uda i gulgając niczym rozwścieczony drób, pognałam w podskokach w kierunku kierowcy autobusu...

Gość amelka13579
Nudzi Cie już zwykły seks ? Zmień to i wejdz na dyskrecja.pl