Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do zorientowanych w stom

nie mam jednego zęba czy mozna coś zrobić poza implantem

Polecane posty

Gość *szpara na żeton

Gość gość
Dzisiaj protetyka jest tak rozwinięta, że chyba z każdym problemem można sobie poradzić. Ja przez lata zaniedbywałem zęby (aż wstyd się przyznać) i efektem była mocna próchnica, którą usunęli w DentalParku, gdzie przeprowadzili całe leczenie. Usunęli mi też kilka zębów, bo niestety nie było już czego ratować, zainwestowałem w dwa implanty i koronę. Teraz uśmiech mam ładny i trochę mnie to kosztowało, ale było warto.

Gość marzannadudek
Ja mam wszczepiony implant i sobie chwalę!Cieszę się że zdecydowałam się na ten zabieg!A jeszcze bardziej cieszę się że przeprowadzał go dr Kołosowski w Unident Union Dental Spa we Wrocławiu.Prawdziwy profesjonalista!Nie miałam żadnych powikłań a nowy ząbek do dziś wygląda świetnie!!Także gdybyś jednak się zdecydowała to polecam;)

Gość gość
Ja jednak polecałabym implant. To że tak powiem najbardziej estetyczny zabieg. Jeśli nie miałabym zęba w jakimś widocznym miejscu, też pewnie bym się zdecydowała na coś takiego. Tu http://www.implant-zebowy.pl mają świetnych specjalistów w tej kwestii . Warto zerknąć na ich stronę.

Najlepiej udać się na wizytę do dobrego gabinetu stomatologicznego i zapytać o dostępne opcje. Ja sama posiadam implant zęba i jestem bardzo z niego zadowolona. Mało kto wie, że nie jest to mój naturalny ząb. Jeśli mieszkasz w Bełchatowie mogę polecić Ci www.platinumdental.pl.