Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdaleeenka

milosc czy przyzwyczajenie

Polecane posty

Gość magdaleeenka

Czy taka prawdziwa milosc zdarza sie tylko raz?po czym ja poznac? czy za kazdym razem za kazdym nowym zwiazkiem wydaje wam sie ze to ten jedyny. czasem zastanawiam sie czy to milosc a moze przyzwyczajenie.... in ouf of love

Gość prawdziwa miłość
zdarza sie raz a zauroczenie nieskończenie wiele razy , co do przyzwyczajenia to przychodzi wtedy gdy nie dba się o uczucie

Gość magdaleeenka
własnie czuje sie zaniedbana np ostatnio wracalismy jednym rowerm ja na bagazniku jechalismy doslownie kilka metrow leje jak z cebra ja chora bo kaszle bylam w krotkim rekawko on w bluzie i co i mi jej nie dal...kiedys to mi drzwi od samochodu otwieral itp a teraz wyje**'' zawsze pieknie na poczatku

Gość moze myslal ze nie warto
sie zatrzymywac zeby zdjac bluze jak tylko kilka metrow jechaliscie, wolal cie szybciej do domu dowiezc! Czasami zamiast doszukiwac sie zlych stron czyjegos postepowania trzeba pomyslec o racjonalnym wytlumaczeniu... pewnie ze na poczatku facet dwoi sie i troi zeby ci pokazac ze ci zalezy ale sama powiedz ile razy pokazalas mu twarz bez makijazu, albo poszlas spac z niewydepilowanymi nogami bo juz bylo za pozno, albo siedzialas przed TV w dresie czy innym domowym ciuszku? Jakos zawsze widzimy ze faceci przestaja sie starac, a o sobie nigdy nie myslimy...