Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bimorka

Jak mozna studiowac budownictwo?

Polecane posty

Gość Bimorka

Kierunek od wszystkiego i od niczego. Prawnicy przynajmniej chodza ladnie w garniturach, a budowlancy jak wiesniaki w kaskach. Bez sensu - absolwenci potrafia tylko podstawiac liczby do wzorow - na tym polegaja te studia - zero myslenia. Nie ma co porownywac ich do prawdziwych studiow - np historia - studenci musza miec lat zycia spedzic czytajac ksiazki.

Gość MiloszGrek
Pierdolisz, nie każdy kto ukończył budownictwo zapierdala na budowie w kasku.

Bimorka, współczuję takiego światopoglądu. Nie masz pojęcia, jakie to ciężkie studia. Zarządzanie nawet na dobrej publicznej uczelni przy tym kierunku to spacerek.

Nie mówiąć o którymkolwiek z kierunków uniwersyteckich. I wiem, co piszę. Bardzo dobrze!

Gość Bimorka
Nie znacie sie. Studiuje filologie angielska i mam mnostwo roboty. NA pewno wiecej niz tlomoki z politechniki, ktorzy tylko imprezuja

Bimorka, Tobie sie tylko tak wydaje. Skończyłam dwa kierunki uniwersyteckie. I widzę moje obciążenia i osób, które studiują na politechnikach. Tak było wcześniej i dziś. Inna dyscyplina, inny dryl, inna wiedza i umiejetności. Na co innego nastawieni są absolwenci.

Gość MiloszGrek
Studenci z polibudy imprezują? Przez pierwsze 2 lata nie wychodziłem w weekendy, a rodzinę widziałem od święta. Więc nie pierdol, że kierunki humanistyczne mają przewagę, bo tak nie jest.