Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BLIEHJRC3I

JAK TO PRZECZYTAŁAM TO MYŚLAŁAM ŻE PADNE I NIE WSTANE!!!!!!!1

Polecane posty

Gość BLIEHJRC3I

Szukam w necie info o liszajach mój synek ma stwierdzone AZS i chciałam się dowiedzieć czegoś więcej,natknełam się na jakieś forum i jak przeczytałam tą wypowiedź a,dokładniej jej końcówke to myślałam że padne!!!!!!!! Temat: Białko krowie - dzieci pow. 24mc.-statystyka Białko krowie - dzieci pow. 24mc.-statystyka Dziewczyny chciałabym się dowiedzieć w jakim wieku wasze dzieci przyjęły białko krowie i w jakiej postaci. Jakie objawy miały wcześniej i ile razy przechodziły nieudaną prowokację. Jeśli wasze dzieci nie mogą jeść białka krowiego napiszcie proszę w jakim sa wieku i ile razy przechodziły prowokacje i czy kolejne prowokacje objawiały się łagodniej. Serdeczne dzięki Jako pierwsza napiszę: Piotruś 23mc Ostatnie spozycie mleka w wieku: 3mc Objawy: lakierowane poliki, liszaje Ostatnia prowokacja w wieku: 23mc Objawy: sucha skóra, liszaje, kwasne kupy, odparzenia. Ilość prowokacji: brak KWAŚNE KUPY!!!!!!!!!!!!! O LUDZZIE TO CO ONA JE PRÓBOWAŁA CZY JAK??!!!!!!!!!!:p

Gość jakieś sugestie
boże i czym sie podniecasz?:O 13 lat masz czy jak?:O kwaśne kupy- chodzi o odczyn:O wyobraź sobie ze kał bada sie w laboratoriach kretynko!:O

Gość kilsdewrt
ale idiota z ciebie? jak nie wiesz o co chodzi to się nie wypowiadaj.

Gość kilsdewrt
to było do autorki

Gość BLIEHJRC3I
O LUDZIE TRAGEDIA NORMALNIE!!!!!!!!!!!! JESTEM MŁODA WIĘC NIE WIEDZIAŁAM NIGDY SIĘ NIE ZETKNEŁAM Z TAKIM CZYMŚ!!!

Gość endeoopoteoza
czasami to z pieluchy zajedzie takim kwasem że czuć, doświadczona od razu pozna i bez badania w domu dziecka pracuję

Gość jakieś sugestie
o "takim czymś" uczą w gimnazjum:O

Gość endeoopoteoza
i te kupy strasznie skórę odparzają, normalnie jak kwas żrący, wystarczy że dziecko posiedzi kilka minut i go to szczypie i boli