Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rattingossaa

postanowiłem być nowoczesny i...

Polecane posty

Gość rattingossaa

nazwałem psa 'Prozac' :classic_cool:

Gość ZygzakMoner
A nie lepiej Tramal?

Gość rattingossaa
natomiast kot wcześniej wabił się 'agente 007', ale teraz zmieniłem na 'agente tomke' bo to pierwsze już niemodne :classic_cool:

Boże co to za imiona są😭 nie można jakoś tak ładnie i po Polsku? Burek :classic_cool:

Gość małą mimi możecie w pupe cmok
Mój chłopak ma młodszą siostre (6 lat),która dopiero uczy się czytac i czyta co popadnie od programu TV w gazecie po opakowania od leków...ostaatnio kupiliśmy jej na urodziny szczeniaka mała się długo zastanawiła jak go nazwać i tak ostatnio siedzi sobie w kuchni a na stole leżało opakowanie od Stoperanu mała wzieła i oczywiście musiała sobie poczytać ... siedzi myśli i nagle krzyczy wiesz co Kuba juz wiem jak nazwiemy pieska STOPERAN:):) Rozwaliła nas tym ....a teraz wszyscy się wstydzą wołać psa na spacerze...:P

Gość małą mimi możecie w pupe cmok
nie zuzia sprząta:):P

To zwrot "posprzatac po stoperanie" nabiera calkiem nowego znaczenia :)

a ja przez pare miesiecy mialem na podworku sarne o imieniu Balbina :D Ale fajna byla..

glownie obgryzala paki kwiatow, czasem tez sie bawila :) Ale tak to jest kiedy poglaszcze sie samotna sarne w lesie i zal zostawic :)

Po probie obrony kwiatow roznego rodzaju plotami zakonczona oczywiscie fiaskiem Balbina zostala oddana do dobrego prywatnego Zoo teraz ma male Balbiciatka :D

tam w tym moim 2 domu... w zimę w ogrodzie leżała sarna... Boże tak mi jej szkoda było, wyjadła ziarna z karmnika i pewnie z głodu umarła albo zamarzła :(

Mialem, mialem. Nie wiedzialem ze Sarny to takie przyjazne stworzenia (kazde wyjscie z domu konczylo sie zabawa z nia inaczej byl pisk), tak samo kiedy ogladalo sie film to kladla sie pod drziwami tarasu i tez "ogladala" :) W lecie nie raz mozna bylo ja zastac stojaca w kuchni :p Teraz jest tylko pies, kot i szynszyla :)

no jak.. przeciez ona już umarła to jak się nią zająć, no przyjechał później weterynarz zbadać przyczynę śmierci

i dziadek strusie mial (2-3 km od mojego domu) ale to juz nie te czasy. Wtedy bylem dzieckiem i mialem czasu na zabawe ze zwierzetami. Teraz juz priorytety sie troszke zmienily.

szejku dorasta i teras piorytetem staly sie dziewczyny :P

i znów szejku taki srkomny.. chociaz widac jak mintaja na niego leci.. :classic_cool: woli nazywać to "droczeniem" :P