Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rattingossaa

postanowiłem być nowoczesny i...

Polecane posty

Mintaja - a sam fakt ze ja propaguje ta mysl nie nadaje jej walorow atrakcyjnych, dla mlodej 16-sto letniej dziewczyny przesiadujacej nad jakims forum o 2:30 w nocy ?:p Husky - rozmawiamy tylko ;)

pff pff pfff forum jest tylko dopełnieniem mojego przebywania o tej porze :classic_cool: Sam idź spać:) Chłopcze :classic_cool:

mleko byscie sobie wytarli pod nosem, a nie sie dylematow i polemiki zachcialo po nocach :classic_cool:

Zaraz po doborze filmu na dobranoc. Najlepiej jakies sci-fi co by za duzo nie myslec..hmm.

Rozumiem ze zaliczaja sie do tego wszelkie przerobki przesycone lacina uliczna ?:>

Obawiam sie ze nie Husky. Filmow ogladam tyle co z kolezanka i jesli juz to do snu, nie wiecej nie mniej

żeby tylko!, Szejku pewnie też ogląda bajki :) :classic_cool: ja oglądałam oficerów Husky, wszystkie częsci, ach ten Kruszon , Grand :classic_cool:

to polecam jak coś. "oficer", "oficerowie" oraz "trzeci oficer" :D aaa no i twierdze szyfrów :D

w tym trzecim oficerze to ja sie za nic nie moglam polapac kto jest kto. w sensie z tych wazniakow zamieszanych w bombe jadrowa.. ale grunt, ze jak zwykle borys szyc wypadl tam genialnie oh

ale ja wlasnie cos lekkiego potrzebuje no, takie najlepiej dla ludzi ograniczonych, gdzie nie trzeba za duzo myslec. :p

zwlaszcza mnie irytowalo, ze pod tabaluge podklada glos ten idiota z klanu co grał męża beatki i ojczyma jasia i ojca malgosi :o

To ja bajek nieeee chcee. O, x-men. To jest proste jak budowa czolgu T-55.

no czy głupiego... szczególnie dla Ciebie to ja nie wiem :classic_cool: ale co dobranoc? idziesz spać? ;>

Film ogladac dziewczyno, jeszcze tylko zeby myje (ostatnio robie to po 4-5 razy dziennie)