Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja mu pokażę

Fecet-jak mu coś udowodnić

Polecane posty

Gość Ja mu pokażę

Takich tematów jest na pęczki, ale potrzebuję rad "na szybko".Muszę zrobić wrażenie pewnej siebie,zawsze go słuchałam, wydawałam się taka milutka, czasami gdy byłam zła na niego po prostu udawałam wiecle "obrazoną" koniec z tym! Chce mu pokazać ,ze jestem twarda. Chcę być inna niż zawsze. Nie chcę udawać, chcę po prostu pokazać mu klasę! Zeby był w szoku,ze sie zmieniłam.

Gość Ja mu pokażę
no cóż...

wystarczy powiedziec stanowcze nie jak się myli i i jeśli ma się racje to trzymać się swojego zdania dając konkretne argumętny

Gość życie to nie baja
Levviatan rzeczywiście tak jak mówią, ty kur.. jesteś tutaj non stop, ale rady dajesz hahah:):):) człowieku tak jak kołdor i husky nie masz życia, uciekasz do sieci, miałeś kiedyś pannę?

życie to nie baja A ty skąd wiesz że on jest tu cały czas? Czyżbyś nie miała życia i uciekała do sieci? :classic_cool:

Gość życie to nie baja
Myrevin o tobie tez są dobre ploty, jestem tutaj od piątku i widzę co się dzieje:):)

życie to nie baja -> ja przed niczym nie uciekam, po drugie nie jestem tutaj nonstop, po trzecie moje życie jest na razie nie ciekawe ze względu brak pracy :/

jest tutaj od piątku buhahah. dla twojej wiadomosci mialam wypadek i od tygodnia jestem przykuta do lozka..

Husky Nie daj się prowokować jak dziecko, nie reaguj na takie wywody nic nikomu tym nie udowodnisz. Oni i tak wiedzą lepiej od ciebie co robisz w życiu itd. :classic_cool:

Gość życie to nie baja
właśnie się daje prowokować i wiem że to dziecko, jesteście tacy przewidywalni:):):)

jestem dzieckiem. przeciez pisalam, ze chodze do przedszkola :P

Gość myrevin pacyfikwał ursus
a treraz wielki obywatel :o

Żeby tylko Ursus.. :classic_cool: Takie to były czasy, Mazowiecki całe szczęście postawił grubą kreskę. :classic_cool: Chwała mu za to.

Gość ziutkowa zona
Jak jestes zla to po prostu powiedz, ze jestes zla i nie udawaj obrazonej tylko badz obrazona.

Husky -> no wiesz ja jestem w miare normalnym facetem więc to raczej nie jest coś nienormalnego ze się cycków utrzepiłem :p

no wlasnie.. cyckóf. a ja nie mam cyckóf :( w tym wlasnie rzecz...

Husky -> takto pupę :p lub mozęsz w ogóle się rozebrać i pokazać w całości naga :p

Energiczna Trzydziestolatka :D:D:D Czarownica... co prawda nie słucham(zdarza się) discopolo, ale "czarownicę" pamiętam z festiwalu piosenki chodnikowej, który się odbył w sali kongresowej, pałacu kultury. :D