Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Truskawka_1991

JEST JEST JEST !!! Są dwie kreski ! Będe mamą !!!

Polecane posty

Zrobiłam 4 testy różnych firm. Wszystkie mają dwie mocne kreski. Miesiączki nie mam od dwóch miesięcy. Jeeest !!! Jak się cieszę ! Może w lutym będe miała juz dzidziusia.

Gość siedze na kafe bo mam nudne
gratuluje:):):)

Gość Policjant Tomasz
Masz 19 lat kobieto:(

Gość 19lat i się cieszysz?
ja bym wyła w poduchę jakby w ciąże w wieku 19 lat zaszła.

Gość o boze uchowaaj
kolejna staraczka :o😭

Gość oleyoooool
a potem placz ze zmarnowane zycie ze zamiast sie bawic siedzi w kupach:o boze jakie te baby sa glupie:o

gratulacje truskaweczko-jesli mnie pamiec nie myli to Ty chyba kiedys pisalas,ze chcialabys zostac mama,czy tak?

Gość stratbnanlk
ciesz się, bo niedługo jak zaczniesz żałować, będziesz żałować do końca życia utraconych lat i wypominać sobie swoją głupotę. gratuluję i zdrowego bobaska życzę!

Gość o dzisyss
wpadkę zaliczyłaś? Kto się w wieku 19 lat o dziecko stara?

Być może pisałam kiedyś że chciałabym. Ale nie starałam się. Pierwszy raz w zyciu zrobiłam test. Z chłopakiem stwierdzilismy że nie bedziemy się juz zabezpieczać, i jak się uda,to urodzimy :) 3 miesiąće po odstawieniu Yasminelle jestem. Jestesmy razem od 4 lat. Mieszkamy Rok i 4 miesiące. Teraz czas na dzidziusia. Dziękuje wam kobietki :***

no to teraz dbaj o siebie i o dzidziusia,zeby sie urodzil zdrowy i duzy. Powodzenia.

Gość o dzisyss
nie dość że 19 lat i dzieciak to jeszcze konkubinat.

Gość ludzie przestańcie !
woow jaka dorosła, złapałaś jelenia przy kasie i jesteś na utrzymaniu jego i rodziców tak? wiem wiem co napiszesz, że masz pracę studia zaoczne i inne pierdu pierdu. Ale zobaczysz za kilka lat znuży cię życie i będziesz tu siedzieć dzień i noc bo żadnych przyjaciół i znajomych nie będziesz miała w realu.Po co na siłę pchać się w dorosłość?

Gość hahahahahahahahahahahahaha*
ale cóż pisać , zaraz matki polki zaczną wyć i wszystkie te co rodziły od 16 do 19 lat wmawiając każdej że to najlepszy wiek na dziecko :D bo wtedy mamusie zdrowe (dziadkowie dziecka) będzie komu podrzucać a zawsze ktoś na nie robił będzie, facet, rodzice itd :) gratulacje podejścia i braku samodzielności

Gość koiko
wspolczuje:) napewno juz niedlugo zycie da ci popalic...szkoda tej mlodosci:( ale glupie te dziewuchy teraz..

Gość niezle..
19 lat? nudzisz sie,ze pakujesz sie w pieluchy?

Gość appahófa
współczuję, to już koniec twojego życia

Nie,nie mam studioów zaocznych. Nie mam tez pracy :) Tak się złożyło że trafiłam na super rodziców,i nie muszę się zbytnio natrudzić aby mieć kase. Mój ojciec prowadzi sieć stacji Bliska (tych z PKN Orlen) I mój chłopak został kierownikiem jednej z nich. Toże w życiu mi łatwo posżło to znaczy ze jestem frajerką? To że bez studiów (LO + MATURA jest) i bez pracy moge pozwolic sobie na wakacje lub dziecko to znaczy ze jestem gorsza? Chyba najwazniejsze jest to jak ssię zachowuję. A nigdy nie nazekałam na brak znajomych,na brak zajęć... Jestem miła,ie lecą na moją kase bo się nią nie afiszuje. Powiem wam nawet ze zadko kiedy ubieram się orginalnie (tylko buty),ciuchy nawet czasem kupuje na targu,bazarze. Nie jestem jakąś idiotką... Tylko widze ze jak ktos ma ''lepiej'' to odrtazu frajer,głupek itd. A wcale nie.. To czysta zazdrość nie myślicie?

Gość Policjant Tomasz
Masz rodzenstwo truskawa??

Gość gość
Gratulacje :D Ja też prawdopodobnie na luty będe miała termin :D

Gość gfhdghfjdke
Ja Cię nie krytykuję, bo każdy robi jak chce, ale ja jednak bym tak nie umiała: nie studiować, nie pracować. Nie pozwalała by mi na to moja ambicja.