Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Truskawka_1991

JEST JEST JEST !!! Są dwie kreski ! Będe mamą !!!

Polecane posty

Gość gość
Tak się złożyło że trafiłam na super rodziców,i nie muszę się zbytnio natrudzić aby mieć kase.Mój ojciec prowadzi sieć stacji Bliska (tych z PKN Orlen)I mój chłopak został kierownikiem jednej z nich.Toże w życiu mi łatwo posżło to znaczy ze jestem frajerką?To że bez studiów (LO + MATURA jest) i bez pracy moge pozwolic sobie na wakacjelub dziecko to znaczy ze jestem gorszaJuż nie jedna tutaj się chwaliła, kim to jej ojciec/rodzina nie jest, a potem było kwiczenie o zasiłku, żal żal żal! Macie fantazje naprawdę!

Gość abc 123455
a co cie to interesuje co ona skonczyla to jest jej zycie.

bo to wstyd, w tym wieku i bez ślubu, mi by było żal straconej młodości, moze jestem wredna i krytyczna , ale aż tak młode matki budzą we mnie zgorszenie

Gość Ewald Gombecki
kolejny ryj do wykarmienia przez panstwo, czyli podatników :o

Gość abc 123455
zyjemy XXI wieku, czasy sie zmienily.Ona ma 19 lat a nie 15 czy 16 to juz dorosla dziewczyna.

Tak sie składa że szkołe jakąś tam mam,prace mam,date ślubu przed narodzinami mam,mieszkanie mam,kase mam... Dokładnie,będe biegac po zasiłki,jedzienie z OPSu itd. Juz byłam się zorientować co i jak i sobie kolejke zrobić... Ahh. Już nie mogę sie doczekac aż będe wytykana palcami..

Gość Yach
ta jedna to włos.

mimo wszytsko i tak, kobiety niewykształcone siedzące zdziećmi w domu zazwyczaj są zdeklasowane

Dokładnie. :) Jestem gruba,mam owłosione nogi..pachy,będe korzystać z zasiłków,nie umiem czytać,dodawać...ogólnie to powinnam się zabić. Co furgonetka radzisz? Usunąć czy sie zabić? A może zostawić juz chłopaka bo prędzej czy później mnie zdradzi czy zostawi...