Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca212

Stosunek przerywany ?

Polecane posty

Gość pytająca212

Wczoraj uprawiałam sex ze swoim mężczyzną, bez zabezpieczenia. Tak zwany stosunek przerywany.. Wiemy na pewno, że nie doszło do wytrysku. Jednak obawiamy się niechcianej ciąży, ponieważ 2 miesiące ( i 13 dni) temu urodziłam synka, a mówią, że po porodzie bardzo szybko można zajść w ciążę. Ale czy przy stosunku przerywanym także ? Proszę o sensowne odpowiedzi. Nie krytykujcie :) tylko pytam ...

Gość olunika
hmmm.... myślę ze nie bedziesz raczej w ciazy. a wy co sadzicie ??

Gość adamus76456345234
stosunek przerywany to raczej bezpieczna sprawa. nawet po porodzie

Ja wpadlam po 5latach stosunku przerywanego. I po porodzie zabezpieczamy sie za kazdym razem, bo nie wyobrazam sobie miec teraz kolejnego dziecka. Pewnie nie zajdziesz, ale nikt gwarancji ci nie da. Stosunek przerywany to w twojej sytuacji totalna glupota. Ale rob co chcesz:O

plemniki moga sie znajdowac tez w płyie który wydziela sie przed wytryskiem,wiec mogłas wpasc.ale w ogóle co to za przerywany seks ?co to za przyjemnosc?nie lepiej sie zabezpieczac?seks jest wspaniały ale nie jakis gówniany przerywany stosunek.a w ogóle jak do liceum chodziłam 2 ''przerywane''panny z mojej klasy zaciążyły i wielce zdziwione były:-P

Gość ddffg
Stosunek przerywany uprawiam juz 2 lata, i jakos mamusia nie jestem :P Mam kolezanke ktora tez myslala ze nie zajdzie bo dopiero urodzila dziecko niestety sie mylila bo zaszla...

Gość leć na parafię
jaka tu może być sensowna odpowiedź,na takie idiotyczne pytanie?stosunek przerywany nie jest żadną formą antykoncepcji i masz spore szanse ,że mimo wszystko zajdziesz!Jakbyś to pytanie zadała na najbliższej parafii,to dyżurny zbok by cię na sto procent pocieszył,ze nie ma takiej możliwości,a potem by ci za drobną opłatą chrzciny zrobił ,hahahaaaa

Gość koiko
ja mam dwojke z przerywanego...Dlugo,dlugo nic a potem klops:)

Gość pytająca212
Miałam już okres, bo nie karmię piersią. O rany teraz dopiero mnie strach obleciał.

no to pol biedy,najszybciej sie zachodzi jesli karmisz. To oblicz sobie jeszcze kiedy wypadly/wypadaja dni plodne.

Gość jak chcesz,ale
leć raz dwa po tabletkę "po",masz od stosunku 72 godziny czasu,albo na wszelki wypadek szykuj kaske na skrobanko!