Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gips009

Czy kobiecie, która ma urodę, pracę i pieniądze potrzebny jest mężczyzna?

Polecane posty

Gość luuuuuu
facet nie jest po to by cie utrzymywac tylko dawac poczucie bliskosci bezpieczenstwa oparcia no i oczywiscie zaspokojenia seksualnego. jesli praca, uroda i pieniadze ci to zapewniaja to nie nie porzebny.

Gość gips009
Ale w jakim sensie bezpieczeństwo? Czy nie w sensie finansowym? Więc jeśli kobieta sama je sobie zapewnia, to do tego celu mężczyzna nie jest już chyba potrzebny?

Gość provokejszyn jak nic
a jak bedziesz musiala przeniesc szafe z peirwszego pietra na drugie i w budynkiu nie ma widny to tez sama przenieziesz>>!?!?!?!?!?! no wlasnie, NIE! i ldatego facet jest ci potrzebny!

Gość luuuuuu
Boze...dokad ten swiat zmierza...czy wszytsko musi dzis byc przekladane na kase...poczucie bezpieczentwa o ktorym pisalam to takie poczucie ze w razie jakiegos problemu, nie wiem zalamania, dylematu klotni z przyjaciolka, klotni z szefem, zalania lazienki ma sie tego kogos obok kto nie pozwoli ci z tym problemem zostac sama, kto wesprze poglaszcze po glowie, pocaluje, pomoze znalezc roziwanie...bo nie oszukujmy sie nikt nie lubi zostawac sam na sam z kryzysowa sytuacja..potrzebujemy helping hand...tacy jestesmy, no chyba ze jestes inna.

Gość luuuuuu
jak umarla moja mama miesiac temu to moj chlopak rzucil wszystko i przylecial do mnie pierwszym samolotem i przez 2 tyg nie odstepowal mnie na krok, nie wiem co bym zrobila gdyby nie on....

Gość gips009
Wiecie, może powiem jedną rzecz. Ja nie jestem kobietą tylko właśnie mężczyzną przerażonym tym, jakie są niektóre kobiety obecnie. Zdają się właśnie przeliczać wszystko a zwłaszcza mężczyzn na wartość pieniężną. Stąd było moje - przyznaję - prowokujące pytanie:) Chętnie jednak posłuchałbym zdania kobiet, którym w rzeczy samej mężczyzna nie jest potrzebny:)

Gość Dziewczyna84
No wiecie. Nie kazda kobieta traktuje mezczyzne tylko i wylącznie jako zrudlo dochodu :) Moim zdanie to bardzo glupie pytanie!

Gość luuuuuu
powiem tak kobiety lubia "dochodowych" facetow. i jest to wazne bo przekladaja to na zaradnosc zyciowa-facet potrafi zrobic kase, to poradzi sobie z innymi rzeczami i dlatego mozna na niego liczyc, daje poczucie bezpieczemstwa. kedy facet ni zarabia wiele, ma problemy finansowe, to buzid sie od razu poczucie niepewnosci-no bo jak mam ukladac sobie zycie z kims kto sam nie jest pewien swojej pozycji i to nie znaczy ze ja musze korzystac z tej kasy. wrecz przeciwnie. moj chlopak np zarabia sporo i dzieki temu czuje sie bezpievznie mimo ze z tej kasy nie korzystam, bo zarbiam sowje pieniadze, jestem niezalezna i za wszystko placimy po rowno. no ale fakt sa takie glupie pizy ktore wprost ci powidza-nie bede z toba bo jestes za biedny bo cie nie stac na prezenty dla mnie itd. ale to jest dno kompletne ....