Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Antyjajo

Nie mam jaj, żeby zagadać do faceta.

Polecane posty

Gość Antyjajo

Ja pierdolę, tyle postanowień, tyle chęci, tyle wzdychań i nieprzespanych nocy, a ja ciągle jestem w dupie. Sesja mi się kończy w piątek, nie mam w sumie nic do stracenia, mogłabym podejść i zapytać o cokolwiek, bo nawet jakby mnie olał sikiem prostym to mam trzy miesiące na ogarnięcie się z powrotem, a mimo to nie potrafię! Boże, to już trzeci facet, którego sobie odpuszczam, bo brakuje mi jaj. Zajebcie mnie :o😭

Gość samiec gamma
a oni sie toba nie interesuja bo pasztet z ciebie:P

Gość najdziwniejszy
mysle ze brak jaj to duzy plus dla twojego przyszlego faceta

Gość Antyjajo
Samiec, przyganiał kocioł garnkowi 🖐️ Najdziwniejszy, nie te jaja :classic_cool:

Gość a ja wam powiem....
ja też nie mam jaj, bo mam zasadę, że to facet powinien zagadać do mnie :D Nie zagada? trudno...

Gość najdziwniejszy
uff :classic_cool: faceci nie lubia niespodzianek 😭

Gość dgdfgs
ulgę to by mieli gdyby przestała zagadywać:classic_cool: teraz im to po prostu zwisa jak... zwis męski. tj. krawat.

Gość Antyjajo
Ale chamówa! 😭 a ja wam powiem..., jakby do mnie zagadywali normalni to bym sobie odpuściła całą resztę, a tak to muszę działać sama :o

Gość Antyjajo
Obiecałam sobie, że jak zdam egzamin to pierdolę wszystko i w napływie euforii do niego podbijam. Czyli pewnie nie zdam :D

Gość najdziwniejszy
a co za nienormalni do ciebie zagaduja? :D

ja też nigdy nie zagaduję i nie dlatego, że unoszę się dumą. Po prostu to facet powinien zrobić ten pierwszy krok.. z resztą ja bardzo boję się odrzucenia i nie jestem pewna siebie, stąd moja ideologia. I jestem sama :-(

Antyjajo -> zawsze w przypływie euforii możesz się na niego rzucić i przytulić go ;p

Gość Antyjajo
Najdziwniejszy, psychole, alkoholicy, kompletni zboczeńcy albo łyse karki po dwa metry w barach :o A najlepsze jest to, że ja się kompletnie w oczy nie rzucam, wyglądam normalnie, a tu takie patologie przyciągam. Lev, nie wiem jak by to zniósł :D Swoją drogą, jakby mi nie dawał niewerbalnych znaków świadczących o tym, że nie jestem mu obojętna to by mojego problemu nie było, więc tu nie chodzi o narzucanie się.

Gość samiec gamma
rzata małgo- dobrze robisz, nie ma nic gorszego niz narzucająca sie baba do tego jeszcze brzydka jak pasztet kielecki:O

Gość najdziwniejszy
e tam, narzucajace sie panienki sa :classic_cool: o ile nie narzucajace za bardzo :D jajo wiesz, to polityka mieszania genow, dazenie do normalnosci, szansa na zdrowe (chociazby w polowie) potomstwo :D idz i zagaduj i nie martw sie, w najgorszym przypadku - i tu mowie juz o naprawde najgorszym - nawet jak mu nie bedzie to na reke to mu to schlebi faceci nie sa tak bezwzgledni jak kobiety ktore do podrywow sa przyzwyczajone, wiec i tak masz z gorki :D a jak go nie zagadasz to nalezy oficjalnie stwierdzic zes tchorz i pozostaje skoczyc, chyb ze odpowiada ci wizja zycia z osmiorgiem dzieci alkoholika :D

Gość samiec gamma
ja nie gustuję w "polkach" pochodzenia mojzeszowego:O

Gość samiec gamma
prawda jest taka ze jesteś brzydka i tyle,i nikt tu nikogo nie obraza

Gość najdziwniejszy
rzata, bo on w sferze zalotow zatrzymal sie na etapie 1 klasy podstawowki jakbys miala warkoczyki to by cie za nie ciagnal :D

Gość tresyt
dla mnie chodzenie z kobieta ktora ma jaja to gejostwo . Nie wyobrazam sobie zeby moja partnerka miała jaja .

Gość samiec gamma
nie wiem jak się z tego pozbieram zrujnowałeś mi życie a co mnie to obchodzi?:D🖐️ PS Poka swoją fotę poka poka ?to jakis pokemonowy slang?

Gość samiec gamma
nie przegralem życia- nie mam takiej podłej gęby jak ty na szczęscie:)