Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inka_27

Jak go mile zaskoczyc?

Polecane posty

Gość inka_27

witam, moze ktos podpowie jak mile zaskoczyc faceta bedac w zwiazku na odleglosc? chodzi o cos takiego zeby myslal o mnie caly czas, i nie tylko o smsy mi chodzi.. ma ktos jakies fajne pomysly?;-)

Gość życie to nie baja
inka niema takiej opcji, jak ciebie nie ma to inne go pocieszaja, znam takie typy, związki na odległość są nienormalne, w wielu przypadkach tylko odległość was utrzymuje, inaczej może być jak byłabyś dostępna cały czas, znudziłby się, jeśli masz 27 lat to sorry ale może być ciężko

Gość inka_27
a czemu ma byc ciezko jak mam 27 lat?:P

W zwiazku na odleglosc zaskocz go niezapowiedziana wizyta, bedzie to "niespodzianka" dla Ciebie i dla niego :P

Gość życie to nie baja
27 lat to juz ostatni okres jak chcesz kogs fajnego, pozniej bedziesz maila ciezko, bo faceci chca miec dzieci, trzeba tez sie poznac, niech nie robi mu takiej wizytu, bo zastanie chlopaka z inna:):):):)

no i wlasnie o taka niespodzianke mi chodzi, lepiej niech sie teraz dowie jak sie zabawia niz potem, gdy bedzie za pozno ....

Gość inka_27
no nie przesadzajmy, nei wrzucajmy wszystkich facetow do jednego wora;-)

Inka pewnie opisuja z włąsnego doswiadczenia. Jak mój facet wyjeżdza(a zdarza sie to czesto) to zawsze pamietam o imieninach, urodzinach. Oprócz życzen wysyłam mu paczki z prezentem, film z zyczeniami. Czasami bez okazji Jego ulubione słodycze.

a co ty za zycie znasz, skoro twierdzisz, ze faceci zyjacy na odleglosc sa wierni ???? ;)

Gość Drogie Panie.lllll
Praw czułe słówka, powysyłaj może jakieś zdjęcia. Powiedz co czujesz, że tęsknisz, myślisz o nim często.

Gość xxxxxDorotaxxxxx
Britnej, malo wiesz o zyciu