Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fggfgf666

MATKO BRONIE SIE JUTRO A NIE WIECIE CO ZROBILAM ....CO TERAZ ROBIC??

Polecane posty

Gość fggfgf666

Dziewczyny pisze tu bo nie mam juz z kim pogadac o tym..nie wiecie co ja zrobilam...oddalam prace mgr nie wyjustowana tylko wyrownana od lewej strony a wiem ze powinna byc kazda praca mgr wyjustowana czyli wyrownana i z lewej i prawej...Rycze od tygodnia przez to.. oddalam juz prace do dziekanatu i dla promotora i recenzenta i nic sie nie da zrobic a obrona juz w ten piatek :( wszystkie osoby maja wyjustowane prace elegancko od lewej do prawej a ja jedna takie cos..przeciez recenzent mnie zabije na obronie i dziekanka...zauwazylam to jak juz wydrukowana praca byla..dowiedzialam sie w ostatniej chwili ze jednak zdaze sie zalapac na obrone teraz i w pospiechu drukowalam zeby jak najszybciej oddac prace .. Kolezanki juz mi oznjamily ze bede miec straszne jaja i ze nie znaja nikogo kto by oddal prace tak napisana i nie wyjustowana z obu stron....i nawet jak praca jest dobra bardzo to obiza mi ocene i beda sie drzec na obronie o to.... Dziewczyny pytam was o jedno :czy jak na stronie uczelni sa wymogi dotyczace pisania pracy i pisze , ze marginesy maja byc lewy 3,5 a prawy 2,5 cm to jest to rownoznaczne z tym ze trzeba wyjustowac od prawa do lewa i ma byc tekst rowno? bo nie pisze nic o tym w wymogach zeby wyjustowac tylko o marginesach wlasnie.. ale mam dola...

Będzie dobrze, a jesli nie-to jaki problem (poza finansowym), żeby wydrukować jeszcze raz wyjustowane i oddać do oprawienia?

Gość fggfgf666
juz zapozno zebym oddala do druku bo rcenzent juz ma u siebie prace i czytal juz pewnie..:( i inne prace w dziekanacie tez juz sa dwie takie niewyjustowane...ale pech...masakra..dopiero wczoraj dowiedzialam sie ze to straszny blad i za to mnie uleja nawet ...bo magisterka musi byc wyjustowana

Gość nfjhfjnjfhkdfn
ile razy jeszcze założysz o tym temat?

Gość inezzzzzzzzzzzzzzz
Nie przejmuj się tym, zdasz !! Napewno promotor zorientuje się, że po prostu zapomniałaś i tyle :) Najwyże dostaniesz nizszą ocenę

Wydrukuj jeszcze raz i podmień choć te dwie wersje. Ps. Twój promotor też niezły osiołek, że przyjął taką prace, tak więc wina leży po obu stronach.

Gość nfjhfjnjfhkdfn
a licencjackiej też nie wyjustowałaś?

wydaje mi sie,ze zalezy na jakim jestes kierunku..wiadomo,ze jak inzynier to nikogo justowanie nie obchodzi,ale filologie i te wszystkie humany,to beda sie zepiac takich pierdol..a przeciez generalnie o tresc chodzi.. mialam kumpele,ktora zapomniala dac kresecze na "e" i tez plakala,zeobila dramat,a potem dostala 5 z pracy i obrony:P

Gość tylko z p[racy raczej
A KTORA PRACE ONI NA OBRONIE CZYTAJA? TE Z DZIEKANATU CZY TE CO DOSTAL RECENZENT ALBO PROMOTOR?

Gość to nie jest prawda ze praca
musi byc wyjustowana... Wszystko zalezy od promotora. Jesli on Ci tego nie wytknal to nikt sie do czegos takiego nie przyczepi. Niektorzy nie lubia justowania ;) Wiadomo, ze o wyglad trzeba dbac tez i estetyke. Ale akurat justowanie nie ma nic do rzeczy ;)

Ja widzialam takie prace niewyjustowane. I to nie tylko magisterskie ale tez doktorskie. Wiec nie ma takiego wymogu na bank. To zalezy od osobistych upodoban promotora! A niektorzy nawet nie lubia justowania. Innym to wsio rabno ;)

Gość co ty ponizej pieprzysz
PRACA TYPOWO PSYCHOLOGICZNA ALBO HUMANISTYCZNa musi byc wyjustowana od lewej do prawej . \a autorka ma tylko wyrownana do lewej .. to wyglada paskudnie jak z prawej nierowno tekst jest i nawet zle sie czyta.. PRACA MGR MUSI BYC JUSTOWANA KAZDA ..MAM NA MYSLI PRACE HUMANISTYCZNE !

Gość aleja nie jarze w czym problem
zrob te 3 sztuki wyjustuj i zanies popros promotora o mala podmianke, no o co kaman ja sie pytam? Jeszcze opierdol go ze ci nie powiedzial...

Gość fggfgf666
DZIEWCZYNKI A JAK BY SIE CZEPIALO O TEN JUST NA OBRONIE TO MAM PRAWO IM POWIEDZIEC ZE W WYMOGACH NIE BYLO NIC O TYM > ?? BO W WYMOGACH NA STRONIE UCZELNI NIE PISALO ZE MA BYC WYJUSTOWANE TYLKO JAKI MA BYC MARGINES..A NIGDZIE NIE BYLO ZE MA BYC JUSTOWANA PRACA:(

Ale to nie jest wymog ogolny, dotyczacy prac. Skoro promotorzy prac humanistycznych tak sobie zycza to ok... Ale wymogu takiego nie ma. No to bedzie innowacja i co jej zrobia? Czy brak justowania swiadczy o jakimkolwiek braku dbalosci o forme i tresc?? jesli promotor tego nie wytknal znaczy, ze jemu to nie przeszkadza.

Oczywiscie, ze tak powiedz... Bez sensu bedziesz drukowac jeszcze raz. Nie ma w wymogach, bo nie ma takich wymogow wlasnie...

Gość fggfgf666
NIBY NIE MA W WYMOGAch ale wszystkie kolezanki maja wyjustowane swoje prace a ja jedna rodzynek ...bez justowania :(masakra bedzie ..czuje to..ale trodno ..stawie temu czola.. drukowanie wyszklo mnie i tak drogo i nie mam kasy zeby znowu drukowac ..bo moja magosterka ma 170 stron az..:(to praca z psychologii teoretyczno badawcza

daj spokoj... Jesli ktokolwiek by sie nie mial do czego przyczepic i cos wspomnial to sie zapytaj co to zmieni... Nie, no nie martw sie, nikt nie bedzie takim drobiazgowym idiota. A nawet jesli to bedzie swiadczylo tylko o nim ;) Co innego jakbys zamieszala z czcionkami, ze stylami, marginesami, zle podpisuy pod tabelami itp... A justowanie akurat problemem zadnym nie jest.

Gość just to obowiazek
przy magisterkach

Na twoim miejscu bym raczej nie mówiła o tym,że nie ma tego w wymogach tylko grzecznie przeprosiła, myślę, że to zrobi lepsze wrażenie jednak, a tak będzie wyglądało na to, że zostawiłas to celowo, bo nie było napisane, że trzeba wyjustować. Jeśli promotor nie podkreslał, że justrowanie jest ważne, to może faktycznie w twojej szkole nie jest to aż takie ważne, więc nie panikuj:) Zyczę powodzenia. Ja bronię sie jutro :(

Nie ma w tym przypadku za co przepraszac przeciez :O Jakby ktokolwiek cokolwiek powiedzial (moze sie zdarzyc jak nie beda sie mieli czego czeopic) to powiedz, ze przeciez to nie ma wplywu na tresc ani na estetyke i ze nie bylo w wymogach. Jak najbardziej mozesz tak powiedziec :)