Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelkarewelka8

O nieee, koniec tego!!!!!

Polecane posty

Gość ewelkarewelka8

Zauważyłam, że im bardziej jestem miła dla mojego faceta, tym bardziej on ma mnie gdzieś, bo taka słodka i kochana... Od dziś będę zimna i obojętna, ale chciałabym to zastosować tak w granicach rozsądku, byle nie przesadzić.... Może wtedy zacznie się starać... Macie jakieś dobre sposoby, żeby faceta pobudzić do działania? Bo staje się bierny, myśli, że już mnie ma i nie musi nic robić... Dodam, że jest nam poza tym dobrze razem, kochamy się, ale brak mi czułości... Macie jakieś rady?

Gość ewelkarewelka8
up

mam podobną sytuację, stosuję tę samą metodę co Ty, czasem działa, zwłaszcza jak się widzimy

Gość ewelkarewelka8
czemu faceci tacy są??? czasem wręcz musze się prosić o przytulenie... Ale już nie będę... mam swój honor.

Zapytaj lepiej dlaczego kobiety wmawiają sobie że facet się przy niej zmieni i będzie taki jak ona chce :)

Gość ewelkarewelka8
no widzisz, facet będąc w związku liczy, że jego kobieta się nie zmieni i będzie taka jak na początku, a kobieta liczy, że facet się zmieni i w efekcie mamy rozczarowanie po obu stronach... :P

Gość ewelkarewelka8
Mi nie chodzi o to aby go zmieniać na siłe, tylko boli mnie to bo na początku było inaczej...

Gość ewelkarewelka8
No właśnie... Nie wiem jak mam z nim rozmawiać, faceci chyba nie umią w ogóle rozmawiać, mówię mu co mnie boli, co mnie gryzie, a on "znów coś wymyślasz", brak słów!!!

Gość ewelkarewelka8
bądź umieją...nie wiem?

Gość ewelkarewelka8
nie wiem, ale wydaje mi się, że jak ktoś kocha drugą osobę to nie powinno mu sprawiać trudności okazywanie uczuć...

Gość ewelkarewelka8
up

Gość ewelkarewelka8
Macie kobiety jeszcze jakieś pomysły?

"faceci chyba nie umieją w ogóle rozmawiać" he he no dobre dobre :) A co rozumiesz pod pojęciem "rozmowa" bo może chodzi o monolog :)

Gość ignoruj ignoruj
może zbyt dużo oczekujesz ? jest z Tobą to znaczy że mu się podobasz i chce z Tobą być...wystarczy ?

Gość ignoruj ignoruj
przeczytaj sobie ksiażkę "Mężczyźni kochaja zołzy" może uda Ci się znaleźć gdzieś ebooka

Gość umieja
zamiast umia (watpliwosc sluszna)

Gość ewelkarewelka8
Właśnie dla mnie za mało, tym bardziej że już raz wystawił nasz związek na próbę... nie ufam mu do końca w tym momencie... Może dlatego potrzebuję wiecej uwagi, czułości... Rozmawiać, znaczy słuchać i mówić. Nie chodzi mi o monolog, chciałabym aby wysłuchał moich argumentów i przedstawił swoje... Może doszlibyśmy do jakichś wniosków.

Gość ewelkarewelka8
ignaruj ignoruj Książkę już zamówiłam na allegro :D