Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biały serek92

170 i 62.5 kg

Polecane posty

Gość biały serek92

Kurdeee ciagle wpadam w kompleksy bo laski pisza ze przy 170 maja 58 kg i to jest duuuuzo ;/ kurwa no ja mam troche masywniejsze nogi, a jak widze jak laski ktore sa chude pisza ze sa "grube" to mnie bierze ;[ czy to one sa nienormalne czy moze naprawde moja waga jest za duza?? Niedługo jade na wakacje i mam zamiar poznac jakiegos fajnego faceta a nie zaprzatać sobie głowe kompleksami! co robić :( jak akceptować siebie w gronie szczuplutkich lasek??!

ja mam 171 i waze 65,a 58 byłoby dla mnie idealnie.akcepuj sie i nie zawracaj dupy kompleksami,kiedys wazyłam 50 i dalej sie miałam za grubą,jak sie człowiek nie akceptuje to sie nie zaakceptuje chocby nie wiemile wazył:o

Gość biały serek92
poprostu chodzi o to ze brzuch płaski nogi masywne(typowa gruszka). Na codzien staram sie nie narzekać bo sa ludzie ktorzy wiele by dali zeby być w mojej sytuacji(jestem zdrowa) - zdaje sobie z tego sprawe, ale wszyscy teraz szukaja dziewczyn o figurze modelki;/

Gość biały serek92
Fioletyowy motylku tez w zieme wazylam 55!! i myslalam ze jestem tłusta..wiec masz racje z tym. Tak mi jakos przybyło przez stres i brak checi do zycia, na szczescie nie jestem jakos bardoz obrosnieta tłuszczem bo cwicze pare razy w tygodniu