Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uczen L

Prawo jazdy w UK kto robil?

Polecane posty

Gość Uczen L

Czy ktos robil prawko w Uk? jesli tak to w jakim centrum i za ktorym razem zdaliscie. Podzielmy sie doswiadczeniami. Ja mam 21 lat , 3 razy juz podchodzilem zawsze bylem przygotowany ale jednak stres zrobil swoje najgorsze jest to ze czas oczekiwania na nastepny test to kilka-kilanscie tygodni:(

Gość Uczen L
co nikogo nie ma ? :(

Gość dgkfslun
Jeżeli chodzi o język to bardzo ciężko jest zrobić prawko? A jest np. możliwość zrobienia go jakoś po polsku?:)

Gość Uczen L
teorie zdawalem po polsku luzik, na praktyczny mozesz wziac tlmacza, mi to nie potrzebne ale i tak ciezko jest zdac to chyba tak na calym swiecie

Gość dgkfslun
W jakim mieście robiłeś?

Gość Uczen L
mieszkam we wschodnim londynie raz w barkingu probowalem i w goodmayes 2 razy czekanie na test tam to ok 16 tygodni, masakra :(

Gość fundusz emerytalny
jeśli masz obywatelstwo polskie i masz prawo jazdy angielskie to nie obowiązuje Cie lewostronny ruch jazdy, a prawostronny w Angli z racji tego, ze jesteś Polakiem i możesz jeździć w UK samochodem prawą stroną, gdy angloli obowiązuje ruch lewostronny (uważaj tylko by wypadku nie spowodować).

Gość Uczen L
Wiesz ja w Polsce nigdy nie jezdzilem mieszkamy tu 5 lat. Z tego c wiem to Polskie prawko mozna wymienic tu bez problmow na angielskie a jak kiedys bede jechac do polski samochodem to te prawo jazdy mnie upowazniaja do tego niestety do polski jechac nie moge zeby prawko robic, do tej lewej strony si przyzwyczailem, poza tym w Polsc tez trudno sie zdaje trudniej niz tutaj:(

Gość Uczen L
wszystkich obowizuje ruch lewostronny tutaj!!!

Gość jadwiga_skolimowska75
Wyluzuj Ja uczac sie na prawko i podchodząc do egzaminu korzystalam z tych materiałów: http://www.kursant.co.uk/ - bardzo mi pomogły, zobaczyłam jak wygląda egzamin, powtórzyłam to co trzeba i dzięki temu zdałam bez problemu za pierwszym razem.