Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy Quick Vue jest dobry

BOŻE Dziewczyny rano robię test!!!Czy jest dobry ten

Polecane posty

Gość teścik
Autorko odezwij sie.robiłaś test?moze chociaz tobie sie udalo....

Gość Ja jestem :)))
Teścik, u Ciebie jeszcze nic nie jest przesądzone, może za wcześnie jeszcze być. Ja się czułam jak na okres, byłam pewna że dostane a tu nic z tego :) Mam rocznego synka :)

Gość teścik
jakoś tak czuję ze ten okres zbliza sie wilekimi krokami:(

Dzień Dobry Kobietki bardzo Was przepraszam, że już nie zajrzałam wczoraj po kąpieli, zrobiłam test przed kąpielą i wyszedł negatywny, tylko jedna gruba krecha!:( Nie wróciłam, bo tak byłam zła, smutna, rozczarowana, głupio mi było wrócić i powiedzieć, że jednak nie:( Smutna jestem cały czas. Przepraszam za kłopot. Do widzenia Wam wszystkim.

Gość ja też mam taki problem
:( przykro mi A dlaczego do widzenia? Już do nas nie zajrzysz?

Gość teścik
no to jest nas dwoje;(a w zasadzie dwie

Teścik biedna wiem co czujesz. Czekałam na drugą kreseczkę jak na zbawienie, tak jej pragnęłam.

Gość teścik
no...ja tez wbrew wszystkiemu...:(

Wczoraj gdy zrobiłam test i nie zauważyłam drugiej kreseczki włożyłam go do pudełeczka i schowałam, teraz tak sobie zajrzałam, żeby ostatni raz spoglądnąć na test, a tam druga taka bardzo bardzo jasna kreseczka. Dlaczego wczoraj się nie pojawiła:( Test po 10 minutach traci ważność. Echhh:(

Gość teścik
moze jednak cos jest na rzeczy.ja bym na twoim miejscu powtorzyla test. bo u mnie nadal nie ma drugiej kreski

Teścik nie ma co w to wierzyć, bo test odczytuje się tylko w kilka minut, pózniej jest już trefny i do niczego. Może powtórzę test ale tak za tydzień, może jednak @ się pojawi, nie wiem. Poczekam z tydzień. A Ty Kochana kiedy myślisz o następnym teście?

Gość teścik
no ja za tydzień powinnam dostac okres, wiec jak nie dostane to powtorze w pierwszy spodziewany dzień @ ale szanse sa marne bo mnie brzuch boli jak na okres

Mnie też tak czasami pobolewa, czasami naprawdę mocno. Pewnie też zbliża się okres. Jeśli jednak nie dostanę za tydzień to zrobię test na pewno.

Gość teścik
żeby zapomniec wzielam sie ostro za porzadki:P i juz mi troche lepiej

Gość teścik
a jesli dostane okres to moge tez zrobic test?

Gość sderftghj
nie , wtedy nie ma to sensu. Okres oznacza oczysczanie sie macicy ze śluzówki która ją wyścielała wnętrze gotowe na implatacje zarodka.

Gość teścik
kurczę to czemu pisza ze w ciazy tez mozna miec okres?

Gość być może ... być moze
Pobolewaniem brzucha nie ma się co sugerować . Mnie przy pierwszej ciąży bolał jak na miesiączkę, ale zmierzyłam temperaturę, była lekko podwyższoa, a powinna spaść w dzień spodziewanej miesiączki. Zrobiłam test - wyszły II. A brzuch dalej bolała jak na okres ...bałam się że coś pomyliłam i zrobiłam jeszcze 3 testy. Wszystkie pozytywne. Brzuszek bolał jeszcze kilka dni ... nie przejmujcie sie tym ...

Gość taka sama jak ty - kola kola
jeśli jest się w ciąży i pojawi się krwawienie identyczne jak comiesięczne to może sugerowac poronienie. W ciąży nie mozna mieć okresu ! Można plamić, brudzić wkładkę we wczesnej ciaży lecz krwawienie nie jest normalne !!!!! Owszem, czasem piszą dziewczyny ze są w ciąży i mają okres ale nie wierze ze jest taki sam jak zwykle. Moze byc skąpy i trwać znacznie krócej niż zwykle ale powtarzam jeszcze raz - nie ma się normalnego krwawienia miesięcznego !

Gość ftgyhjkl
Przykro miiii :(

Gość LaJa
hej dziewczyny :) ja równiez bwde robila tescik.. ale w pon bo w niedziele powinnam dostac @.. z tym ze nie wiem wlasnie czy czasem tym razem sie nie udalo.. jakos teraz mi mniej zalezy akurat a to zawsze jest wlasnie na odwrót, pozdr.