Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiemcitakh

wlasnie pokocilam sie z me

Polecane posty

Gość powiemcitakh

zem wyszedl z domu i powiedzial ze nie wroci ,mam 23 lata dziecko i czuje ze przegraam swoje zycie ,zaraz nalykam sie tabletek bo jestem choernie nieszczesliwa wiem ze smierc rozwiaze moje problemy

Gość kostka rosołowa :)
to moze poczeakj aż rzeczywisćie nie wróci ? bo jak znam życie =-- to wróci na kolacje

Gość powiemcitakh
pojechal jak zawsze nastraszyl ze sie zabije

Gość weronikax
No tak,ale dziecka z deczka szkoda......

Gość jak marzenie
dzieci mają dzieci :o

Gość jak marzenie
i to niezrównoważone psychicznie :o

Gość powiemcitakh
byscie mieli takie hcujowe zycie tez byscie zglupieli

Gość powiemcitakh
szkoda gadać debil szukal pretekstu zeby sie poklocic

Gość weronikax
No mozliwe,że byśmu zgłupieli...Ale tak po 1. Skoro masz takie "dziwne " nastroje,i myśli to po jakiego masz dziecko? wydaje mi się,że trzeba być jako tako ustabilizowanym psychicznie (chociaż to...) żeby miec dziecko i je wychować...Facet to tylko facet......

Gość weronikax
A jak jesteś nieszczęśliwa to trzebabylo pomyśleć zanim się związalaś z kimś i zrobiłaś dzidzie ....

Gość powiemcitakh
o kase kasa jest -ale nie lubie slyszec jak on mowi o kasie ktora moze zarobi a moze nie a juz ja liczy i mu powiedzialam ze nie chce tego slyszec wiecej ja nie lubie zyc czyms czego nie ma i mowie zeby zamknal ten temat to on na sile drazy a na koniec powiedzial ze ta kasa mnie zgubi -a sam zaczal rozmowe o kasie no ludzie debil . Wczoraj mielismy gdzies sobie jechac to poszedl z kolegami grac w kosza i prawie skrecil kostke dzisiaj mi narzekal to mu powiedzialam ze nie hcce lsyszec jego narzekania niech sobie jeszcze idzie pograc wiecej w ksoza(rok temu skrecil kostke tez grajac w kosza) no to obraza dzisiaj zamiast mnie gdzies zabrac stwierdzil ze musi jechac po co do koelgi na to ma czas ale zeby ze mna pogadac albo gdzies wyjsc to nie..nie rozumiem go .nie zadzwonie pierwsza ostatnio dzwonilam pzoatym to on zaczal ta kotnie wali mnie to niech robi co chce ja tez jestem nieszczesiwa nie tylko on ...ehhhhhhhhhhhhhhhhh

Gość jak marzenie
diagnoza: ludzie niedojrzali, niezrównoważeni psychicznie, niedojrzali emocjonalnie, mający problemy z komunikowaniem się. dziecko to typowa wpadka:o

Gość świat truskawkowej mamby (ona)
Masz takie życie bo sama sobie na to pozwalasz.Jest takie przysłowie ''jak se pościelisz tak sie wyśpisz'' Jak chcesz być szczęśliwa to musisz wziąć się w garść masz DZIECKO !!!!!!! pamiętaj o tym nie myśl o sobie!!! masz dla kogo żyć. a facetów jest dookoła mnóstwo rozejrzyj się ,po co sie męczysz ,widocznie sama tego chcesz.A życie jest tylko jedno wykorzystaj go dobrze !!!!!!!!!!!!!