Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prebiotineeeeeeeee

panowie, czy lubicie jak dziewczyna jest "odstawiona"-"odwalona"

Polecane posty

Gość ana. anaaaa
np jest podryw na desperata. chłopaczek podchodzi: jestem studentem nie mam samochodu ale jestem uczciwy i uczuciowy prosszeee daj mi numer!!! ;D:D wg mnie dziewczyna ktora chcetnie sciaga majtki nieskromnie sie zachowuje a faceci to szybko wyczuwaja;)

Gość ana. anaaaa
lorika.. przesadzasz ;) normalnośc wg mnie (w bardzo uogolnionym sensie) to osoba odpowiadajaca moim wymaganiom. i sadze ze trudno znaleźć na imprezie kogoś kto by im sprostał gdyż w tego typu miejscach mozna kogoś ocenic jedynie pod wzgledem wygladu. ja tez uwielbiam tanczyc i dlatego chodze na imprezy. a jezeli znajdzie sie sobry (trzezwy) tancerz to czemu nie! :) w tej kwesti widze mamy podobne poglądy. szkoda ze teraz sa rozpowszechnione masowe imprezy gdzie tancy sie oddzielnie na nie korzyść densingów przy lampce wina;)

Gość niestandardowo
nigdy w życiu nie byłam tak odwalona, choć jestem atrakcyjną dziewczyną. musze raz spróbować, ale podejrzewam że będę się czuć nieswojo. wolę zwracać uwagę naturalnością i skromnością niż wysokością szpilek :)

Gość autorko
na imprezie nie poznasz nikogo przyzwoitego wiec po co sie wysilac :) Wazne zebys ty sie dobrze czula w stroju który zakładasz.

Gość kakakarakan
nie rozumiem pogladu ze na imprzeie nie mozna poznac kogos przyzwoitego. to znaczy ze do klubu, do dyskoteki chodza tylko osoby nieporzadne, nie warte uwagi. a te porzadne to siedza tylko w kosciele albo w bibliotece na uczelni. no sory. ale uwazam ze do klubow tez chdza normalne oosby, godne uwagi i poznanaia. wiele osob chodzi do dykotek mowiac, ide bo ide, pobawic sie, ale tam i tak nei mozna poznac kogos normalnego. wiec skoro dana oosba szuka "normalnych" znajomosci wiec sama tez wynika z tego musi byc normalan, porzadna. wiec wychodzi na to, ze ktos normalny i porzadny tam jednak chodz!

Gość pinters
najbardzie wole jak ona jest nawalona i goła

Gość prebiotineeeeeeeee
dzieki za wszystkie opinie i prosze o wiecej, podkreslam i zaznaczam jeszcze raz, ze nie chodzi mi o wyglad typu: mini wysokie szpile, bluzka z dekoltem i krotka, najlepiej rozowa, do tego skora spalona od solarium, a wlosy spalone czy to blond czy ciemna farba. ale chodzi mi o inne odstawienei sie, i inny image, wyglad mzoe i seksowny, ale nie wyzywajacy, z gustem i ze smakiem.

Gość autorko
to tylko moje zdanie, wiec nie ma co sie denerwowac:) Ja nie lubie rozmawiac z facetami podpitymi, pachnacymi papierosami. Wole ludzi trzezwych, i fakt, nawet takich co lubia biblioteki i niedzielne msze ;)

Gość kakakarakan
wiem, spoko. ale sadze ze tacy tez tam moga byc. i tez na pewno nie stronie od takich lubiacych niedzielne msze i biblioteki ;) ale ogolnie nie mysle aby wszyscy znajdyjacy sie w klubie nalezeli do marginesy spol. i aby chodzilo im tylko o jedno. co prawda moze duzo jest takich ale nie sadze aby wszuscy

Gość autorko
wiesz nei chodzi mi o marginesy spoleczne hehe :) tylko po prostu uwazam ze dyskoteka to nie miejsce na poznawanie partnerów na dłuzej. Oczywiscie i tacy sie zdarzaja. Mnie sie przez wiele lat nie zdarzylo ani razu ;)) Tam sie raczej chodzi pobawic napic zabawic :)

hmm jezeli dziewczyna ubierze fajną bluzke spódniczke przed kolano jakies pończoszki i szpilki nie wazne jakiej wysokosci to wygląda seksi :)

Gość martitaok
no nie wiem w kocu, ale ja zauwazylam ze jak ubiore sie tak normalnie, ie bardzo sie odstawie to wiecej chloapkow do mnie podchodzi i to takich spoko, niz jak siedze 3h przed lustem i szukajac garderoby. ale ja i tak nie zwazajac na to i tak sie zaawsze odwalam. a slabo zebrana i na luzie ide tylko jak mam malo czasu

Gość lorelley
"mój znajomy swoją dziewczynę wręcz prosi by ubierała się wyzywająco, bo mówi, że ma piękne ciało, więc niech się nim chwali przyznał też że czuje się super, że ma taką laskę u boku" mam tak samo z moim, długo i powoli mnie w ten sposób urabiał, ale czasem udaje mu się :) ale to tylko przy nim i tylko dla niego ;)

Gość autorko
jedne wola imprezowiczow, inne facetow ktorzy sie ucza by pozniej cos w zyciu osiagnac:) i tak ma byc ;)

Gość kakakarakan
ci co chca w zyciu cos osiagnac isie ucza tez chodza sie pobawic. znam wile osob ktore sa bardzo zdolne, inteligenten, studiuja super kierunki i w dodatku trudne na dobrych uczelniach, a chodza na imprezy regularnie. takz enie ma reguly,

Gość autorko
zawsze mialam slabosc do przystojnych imprezowiczow ale chyba jak kazda z was ;) Ale mijaja lata i trzeba juz myslec innymi kategoriami. Na imprezie jestem raz na pół roku, zdecydowanie wole teraz kubek herbaty, wina, ciastko i dobry film, spacer czy rower. I takiego tez partnera szukalam. :)

Gość someonecrazy ty się
marnujesz na tym forum ;)

Gość Ale Wy segregujecie
wszystko na czarne i białe, a w życiu jest wiele pomiędzy nimi. Ja uwielbiam tańczyć, więc chodzę na imprezy, gdy mam czas i mozliwość, a poza tym nie mogę oderwać się od książek, których mam całą masę. To jak mnie określicie w Waszych czarno-białych kategoriach? :-P

Gość HMMMmmmmma
to zależy :) a czym sie zajmujesz i ile zarabiasz? :) bo chyba nie chodzi tu o facetow którzy chca cos osiagnać (czytaj pracuja i zarabiaja max 2 tys a w kazda, co druga sobote chodza sie zabawic ) tylko o tych którzy naprawde chca cos osiagnac i na imprezy ida z koniecznosci raz do roku :D ;p

Gość kuwejt
;) ???????????

Gość wrewrawru
podnosze, bo fajny temat. pisac. :)

Gość gall anonim123567
jak dziewczyna jest uśmiechnięta i ma w sobie to coś to wystarczą zwykłe jeansy balerinki i jakiś fajny top i jest sexy ,a fryzura hmm ja tam preferuje proste(kręcone) długie bez żadnych cudów.

Gość gall anonim123567
makijaż też nie gra jakiejś jakiejś super roli ,ale to zależy od tupu urody bo każdej co innego pasuje mi się kiedyś podobała dziewczyna bez specjalnego makijażu w dodatku bez biżuterii 0 kolczyków pierdółek ,ale za to super zapach od niej było czuć :)

Gość summerpartyuu
nie wiem co lubia faceci, ale opowime o mnie. ja na imprezy zazwyczaj nosze obcisle dzinsy lub legginsy, ale nie takie bawelniane badziewne, jakie nosi pol miasta tyko inne takie ;p, spodnice rzadko, choc zdarzy sie, do tego jakas fajna obcisla bluzeczka, maly dekolt poniewaz mam spory biust i nie chce wygladac zbyt wulgarnie i wyzywajaco, buty na obcasie obowizkowo, a jesli nie taki stroj to przypuscmy jakas tunika czy tez niby tunika niby sukienka do czarnych rajstop. na to jakis sweterek jak trzeba, woel bardziej elegancki stroj niz sportowy, jesli chodzi o makijaz to ehhe,, no uzywam go sporo-podklad, puder w kamieniu, roz, tusz do rzes, eyeliner, blyszczyk, czasem kredka, wlosy zazwyczaj normalnie rozpuszczone i wyprostowane, czasami jalos pokrce, jeszce jaki fajny zapach i moge isc na impreze. aha no i obowiazkowo czerwony lakier do paznokci lub bordowy.