Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eg5vbyb5yub5

Owlosiony tylek faceta !

Polecane posty

Gość eg5vbyb5yub5

Przeszkadza Wam kobieta owlosienie na posladkach ? Jak to wyglada u Waszych facetow ?

Gość MAGDA Szzzz
Ukochany wyznal mi wczoraj, że nigdy mnie nie kochał, że bawil sie ze mna tylko. Powiedzial, że ladnie pachnę i mam zgrabne cialo, ale twarz mam meska i nie czuje mnie zupełnie. Mowił, że jestem leniwa i nieszczera, podczas kiedy caly czas mowilam prawde, a on oklamał mnie z wykonywanym zawodem, z iloscią partnerek, z niemal wszystkim, cos ibiecal, nagle zmienil zdanie. Przez 3 lata rezygnowałam ze znajomych , aby widzieć sie z nim, a on nagle wszystko odrzucił. Powiedziałam, że ok, nic nie szkodzi, przyjme to na swoja wątłą klatę, bo jestem silna i nie rusza mnie odrzucenie, ale odczuwam, że mnie zranił. Kiedy tak siedziałam i rozmyslalam nad tym jak bardzo go kocham i jak bardzo sie zawiedłam, postawilam sok z pomaranczy obok ławki i znienacka porwal go wielki obrzezany kutas

Gość jak poooolllyyy
mój ma owłosiony i jest super

Gość tylko ja ja ja :)
jak przeszkadza to zawsze jest wosk

"Jak można kazać facetowi wywoskować owłosiony tyłek?" No wiesz, jeśli ktoś lubi takie fetysze, bicie itp to i takie coś może się podobać :P