Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KateKay

Dieta 14dniowa. Ktoś się dołączy??

Polecane posty

Gość KateKay

Witam :) Od dzisiaj się odchudzam, mam zamiar odchudzać się przez 2 tygodnie ponieważ za 2 tygodnie wyjeżdżam na wakacje. Ważę 52,6 kg (waga dzisiaj rano) przy wzroście 160 cm i mam zamiar schudnąć poniżej 50 kg (jak wiadomo im więcej, tym lepiej). Codziennie będę pisać co jadłam, jak ćwiczyłam, ogólnie jak mi idzie. Co do diety to nie jest określona, jest to dieta którą układam sobie sama, na miarę możliwości mojego portfela i czasu. No więc bilans z dzisiaj: 1. Śniadanie 8:00 - mała kromka ciemnego pieczywa z sałatą i szynką, zielona herbata 2. II Śniadanie 11:00 - mała kromka ciemnego pieczywa z sałatą i szynką 3. Kolejny posiłek 14:00 (nie nazwę tego obiadem) - jogurt naturalny z ziarnami zbóż DANONE 4. Następny posiłek 16:00 - dwie kromki ciemnego pieczywa (jedna z szynką i sałatą, druga z serkiem naturalnym i plasterkiem pomidora) 5. Kolacja 17:50 - Jogurt naturalny z ziarnami zbóż DANONE Po 18:00 nie jem. (Tak, tak, wiem że jestem oryginalna z tymi posiłkami ale jak już coś mam to jem, więc często jem to samo) Do tego ćwiczenia: 30 minut rowerka stacjonarnego, ćwiczenia rozgrzewające, ćwiczenia na nogi, brzuch, ręce i pupę. Piję dużo wody. Czy jest ktoś kto ma inną dietę lub podobną i chciałby się przyłączyć? Bo w grupie raźniej, nie? Nawet jak nikt się nie przyłączy to będę tutaj pisać o sobie, mam nadzieję że 2 tygodnie wytrzymam bo nie mogę na siebie patrzeć i jak tu się pokazać w stroju kąpielowym... Pozdrawiam :):)

Nie no nie zostawiłam Cię :D Dobra, ja idę oglądać meczyk :) To jutro napiszę coś, na pewno wieczorkiem napiszę co zjadłam :) Cześć :P

Hej hej :P I jak Wam idzie? Ja jestem po śniadanku, teraz zrobię kilka ćwiczonek a potem rowerek :P Napiszę wieczorem hehe :)

hey :) ! a ja Cie szukalam na drugim forum :P:P hihi... tam zostawilam post ;>. ide robic obiadek dla rodzinki :). Mmm... dobry bedzie... a ja zjadlam juz jabłuszko... :). 3mam sie jakos. milego dnia :) ! :*

No więc dzisiaj 2 dzień dietki... Jakoś mi idzie :) Bilans z dzisiaj: 1. Śniadanie 9:00 - kromka ciemnego pieczywa z serkiem naturalnym, zielona herbata 2. II Śniadanie 12:00 - kromka ciemnego pieczywa z serkiem naturalnym i plasterkiem pomidorka 3. Obiad 15:00 - gotowana pierś z kurczaka 4. Podwieczorek 16:30 - jedna połowa jabłka, 16:50 - druga połowa jabłka 5. Kolacja 17:45 (jeszcze nie zjadłam hehe ale piszę co zjem) - dwie kromki ciemnego pieczywa z jakimś serkiem typu Ostrowia i plasterkiem pomidora Po 18 oczywiście nie jem. Do tego ćwiczyłam dzisiaj według planu :) Czyli 30 min rowerek stacjonarny, 8 minutowe ćwiczenia: stretching, nogi, brzuch, ręce, pupa :P Waga po wczorajszym rannym ważeniu 52,6kg, po dzisiejszym 51,7kg więc NIE JEST ŹLE!! :D Mam nadzieję że do dwóch tygodni schudnę trochę poniżej 50 :) Na takiej dietce kiedyś już schudłam z 56 kg na 52 kg i teraz mi się to ładnie utrzymywało niezależnie od tego co i ile jadłam :) Więc mam nadzieję że jak przez te 2 tyg (a nie jest to mało!) schudnę pod 50 to uda mi się to utrzymać :) Pozdrawiam i powodzenia!!! :):):)

Unnoticed jesteś? Nie chcę być sama :P A moż ktoś jeszcze się dołączy? :)

Gość bamboleoooo
nie rozumiem,piszesz,autorko ,im wiecej schudniesz ,tym lepiej?Chcesz popasc w anoreksje?

@emili666 Co się zjadło, co tylko chcesz, byleś pisała :):):) @bamboleoooo Nie chcę popaść w anoreksję. Chcę jakoś wyglądać na wakacje :)

ja tez przeszlam wlasnie na dietke i moze sie dolacze do twoich spisow co jadlas ja dzis: sniadanie: kisiel z blonnikiem obiad: pol cienkiej bialej kielbaski i troche gotowanego kalafiora podwieczorek: truskawki kolacja niestety po 18;/ bulka z pasztetem i pomidorem +herbate nie cwicze i wydaje mi sie ze za malo pije wiec od jutra troche pozmieniam sposob zywienia

Ooo witamy SimpleWoman :) Jak tam samopoczucie? Ja dzisiaj mam 3 dzień dietki :) Na razie zjadłam śniadanko i wypiłam zieloną herbatę, zaraz oczywiście ćwiczenia :P O wiele lepiej się czuję na tej diecie niż normalnie :) Ale wczoraj myślałam że nie wytrzymam! Cała rodzinka jadła: ciasto + tort + lody!! Na szczęście moja silna wola mnie nie zawiodła :) SimpleWoman jak Ty to robisz że tak szybko chudniesz? :D:D:D Pozdrawiam :*

A dobrze ;) Kolejne pół kg mniej :) Hm zastanawiam się czy zejdę w te 2 tygodnie do 45 kg... chyba nie haha :D

powolutku do celu a sie uda :) ! i tak dobrze Ci idzie :D ! ja zwaze sie w sobote ;>. mam nadzieje że bedzie chociaż 3kg mniej :):)

tak spadalo mi na 10 dniowej ale po 6 jej dniach dalam sobie spokoj i teraz waga jest tak 59 i nie chce sie ruszyc w dol ani o gram! dzis na sniadanie na razie zjadlam loda ale takiego malego wodnego mial tylko 64 kcal wiec jakos sie usprawiedliwiam:P na obiadek zjem troche zupy z truskawek a na kolacje tarte jablko z bananem albo bulke z paszetowka spadek wagi poczatkowo byl taki bo dieta tam opierala sie glownie na bialku teraz bardziej stawiam na jakies warzywa i owoce bo mam anemie i nie moge tylko kefirow i twarogow jesc :/

a do ktorej godziny jecie? ja juz zjadlam obiad i mysle zeby juz tak od 16/17 nic nie jesc.. tylko przewaznie ok 18 zawsze herbate pije