Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KateKay

Dieta 14dniowa. Ktoś się dołączy??

Polecane posty

Dziewczyny!! Hahahaah jadę na spontana w góry z przyjaciółką dzisiaj wieczorem! Pakujemy plecaki i jedziemy heheh!! Boże, ale się cieszę :D Jedziemy na 3 dni a potem wracam i jadę do Włoch!! I chyba w takim razie już się nie zobaczymy! Więc dzisiaj dietę chyba muszę zakończyć :) Schudłam poniżej 50 i jest dobrze :) Dobra laski lecę się pakoooooować i w drogę! Boże, ale się cieszę! Dzięki Wam za wszystko i życzcie mi powodzenia przy wspinaczce :D Paaaaaaaaaaaaaaa! :*

trzymaj sie KateKay ;);) ! :*** powodzenia :D:D:D ja juz wypilam dwa kefirki hihi.. za chwile musze sie szykowac do pracy ;/.. ehm. nie chce mi sie :( jakos zle sie czuje :(:(. milego popoludnia ;*

milej zabawy :) tak bywa na tej diecie bo bialko ciezej sie trawi.. chodzi o to ze organizm sie przy tym nameczy bo to zlozone czasteczki dlatego efekt jest taki ze zuzywa sie wiecej kcal na trawienie tego niz to samo w sobie ma.. uwazaj na zawartosc weglowodanow wybieraj te kefiry twarogi itp ktore maja mniej weglowodanow od bialka.. ja dzis troche dalam sobie luzu sniadanie: kawa z mlekiem obiad: odrobina upieczonej piersi z kurczaka w czosnku miodzie i borowkach + lyzka gotowanej marchewki i mysle ze reszte dnia juz spedze na herbatkach i wodzie waga spadla jest 59,5 :)

wiem wiem SimpleWoman ;) bylam kiedys na Dukanie :P.. pije kefir z Zott'a bo innego w markecie nie bylo wczoraj wieczorem ;/. juz mi sie skonczyl.. wypilam 3 heh. myslalam ze do jutra mi starczy ;>..

ja dzis jeszcze na kolacje zjadlam troche obiadku i kilka truskawek i winogron na czym dokladnie polega dukan? jak dlugo na nim bylas i czy zauwazylas efekty? jutro mysle moze o 2 malych posilkach 1 owocowy jeden warzywny ale sama nie wiem moze lepiej same serki wiejskie z plastrem pomidora?

ja dzis jeszcze na kolacje zjadlam troche obiadku i kilka truskawek i winogron na czym dokladnie polega dukan? jak dlugo na nim bylas i czy zauwazylas efekty? jutro mysle moze o 2 malych posilkach 1 owocowy jeden warzywny ale sama nie wiem moze lepiej same serki wiejskie z plastrem pomidora?

dieta dr.Dukana to dieta wysokobiałkowa ;) wpisz w Google "protal" a wszystkiego się dowiesz. tak w skrócie to przez pierwsze 5-10 dni jesz sam nabiał (mięso, jogurty, ser itp.) później dorzucasz warzywka i po kolei wszystko.. aż do wymarzonego efektu. :):) mi ogólnie ta dietka nie podeszła- nikły spadek wagi ;/. według diety grup krwi nie powinnam spożywać nabiału hmm.. mięsożerca :D:D:D ale nie mogłabym tak ciągle :P:P.. z ciekawości weszlam na wage i prawie z niej spadlam ;> prawie -1,5kg !! o kurwa :D:D a to wieczor.. zobacze co bedzie rano ;).

tak z ciekawości weszłam sobie na wagę.. i co ?? no kurwa, nie wierzę !! ;> prawie -1,5kg :D:D:D tego to ja się nie spodziewałam :D:D:D hihi.. ciekawe co rano waga pokaże ;> ;). zjem jeszcze pół kefirku (a raczej wypiję..) i mykam pod prysznic i nynać :):).

hej dziewczyny:) tak czytam i czytam Wasze wpisy i chyba zacznę dietę z CHAŁWĄ. bardzo lubie chałwę więc nie będzie źle, boje się tylko że nie wytrzymam całych dni na tej chałwie.. a co do zrzucenia wagi to mam sporo . tj widać w stopce. :(

hej dziewczyny:) tak czytam i czytam Wasze wpisy i chyba zacznę dietę z CHAŁWĄ. bardzo lubie chałwę więc nie będzie źle, boje się tylko że nie wytrzymam całych dni na tej chałwie.. a co do zrzucenia wagi to mam sporo . tj widać w stopce. :(

chyba nie widac twojej stopki :P 10dniowa daje takie szybkie efekty bo poczatki sa plynne i lekko przeczyszczaja :P ja tez weszlam na wage dzis wieczorkiem i spadek wreszcie!!

chyba nie widac twojej stopki :P 10dniowa daje takie szybkie efekty bo poczatki sa plynne i lekko przeczyszczaja :P ja tez weszlam na wage dzis wieczorkiem i spadek wreszcie!!

wieczorem bylo juz rowne 59 dla mnie ten 1 kg to duzy postep bo nie moglam sie go pozbyc! zobacz na stopke jak dlugo to trwalo w porownaniu do wczesniejszych zgubiomych kilogramow mysle teraz o 10 po modyfikacji czyli bez kefirow ale 4 dni sera bialego ale zobaczymy

ja mam w ogóle źle stopkę ustawioną :P hi hi.. miałam cyferki trochę pochrzanione :P za chwilę to zmienię :). głowa trochę mnie boli ehh..

a ja dzis zdeczydowalam sie na same serki wiejskie z odrobina pomidora.. mysle ze wytrwam bo w domu dzis na obiad schabowe ktorych nie lubie.. zobaczymy jak bedzie jutro :P

towarzyszki dietkowania, jesteście ??? :) jak narazie jeden kefir wypilam.. bo jakoś mi nie wchodzi od rana hm :(.

to powodzenia :P a ja tak sie zastanawiam, myślisz że maślanka owocowa mogłaby unieskutecznić dzisiejszy dzień diety ??

ja jak bylam na tej diecie to zdazalo mi sie mieszac kilka razy bo juz nie moglam wytrzymac i nic zlego sie przez to nie stalo :P

my to jestesmy udane.. piszemy na dwóch postach praktycznie o tym samym :P:P heh