Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ala768

co sadzicie o nastolatkach ktore

Polecane posty

Gość ala768

umieszczaja zdjeca w bieliznie etc? wedlug was lepsze sa naturalne skromne czy wlasnie takie wyzywajace rozebrane?

zależy, do czego lepsze jak do stażu w burdelu, to zdecydowanie te, które eksponują walory fizyczne

Gość ala768
chozi mi tu glownie o zdanie facetow z ktorym typem kobiet by sie zwiazali?

Sądzę, że nie mają kompletnie nic do zaoferowania i zero rozumku jak na swój wiek. Swoje ciało traktują jako najważniejszy atut.

Gość ala768
wolicie puszcalskie latwe czy skromne i naturalne?

Gość skasowali topike o wyśnionej
Nic nie sądzę.

Puszczalskich nikt nie traktuje poważnie. Chociaż się "wożą" i uważają bóg wie, za kogo. Ale jak przyjdzie co do czego - z czym do ludzi:D

Gość ala768
no tak nie chodzilo mi tu o nastolatki zle sprecyzowalam w pytaniu nATURALNA CZY PUSZCZALSKA CHODZILO MI JUZ O KOBIETY? solarium cycki na wierchu nie uwazacie ze to nie jest smaczne a one maja bardzo duze powodzenie?

Uważam, że kobieta, która 24 godziny na dobę zachowuje się jak samica - ma kompleksy i wyraźnie nie jest dowartościowana.

Gość mozesz mi pwiedziec
jakim cudem chcesz na kobiecym forum gdzie przesiaduje moze z 15 facetow gora (optymistycznie przyjmujac ze az tylu za to na pewno nie w tym samym czasie) chcesz wyciagnac wnioski jakie dziewczyny lubia faceci? akurat na tym forum napisza ci ze porzadne a doopodajki na jedna noc choc ja ci zapewniam, ze jak chlopak poznaje dziewczyne, ktora mu sie podoba i widzi ze on nie jest jej obojetny to ma gleboko w doopie jej przeszlosc, styl ubierania sie i nawet to czy przespi sie z nim po 1 czy 2 randce :P

Gość Wolvfram
nie rozumiem tego pytania , przecież za moment na plażach nad Bałtykiem będzie Was kobiet setki lub tysiące opalających się w realu skąpo ubranych albo całkiem rozebranych :) więc takich fotek z wakacji będą tysiące w internecie i co , nikogo to nie zaskoczy :)

Gość ala768
a znacie jakies dziewczyny ktore pomimo swojego wyglada sa jednak wartosciowe mi takie tlenione blondyny i solary kojarza sie z glupota ale moze jest inaczej

Gość SamicaPsa
lubimy ruchac i takie i takie tylko nie ktorym klamiemy ze je kochamy a inne daja za darmo :)

Gość ala768
wydaje mi sie ze portal jest kobiecy tylko z nazwy jest duzo facetow no chyba ze kobiety sie podszywaja i rzucaja miesem