Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dominikzet

z tego co widać na ulicach to polskie kobiety w 70 -80 % to bezguście totalne

Polecane posty

Gość dominikzet
czemu w ogóle produkowane są takie beznadziejne rzeczy bezkształtne jak worek po ziemniakach, w głupawych kolorach i jeszcze głupszych wzorach powinni tego zakazać !

Gość ala768
wg mnie faceci wygladaja duzo gorzej od kobiet kompletnie nie potrafia sie ubrac a juz adidasy waskie spodnie obcisle koszulki i dlugie wlosy hmmm

Gość taa niedobra pupa
adidaski??n Na co dzień? Przeciez to obuwie do biegania... I kto tu gada o bezguściu.... :(

Gość ala768
weronika jesli szukasz fajnych rzeczy to napewno nie szukaj ich w CH bo bedziesz wyygladac jak kazdy oinny na ulicy w gw:) w okolicach slonca jest wzorcownia czy jakos tak tam sa ciekawe rzeczy z anglii nowe nie uzywane i obok parku 111 jest outlket tez fajne rzeczy nowe z ang;lii

Gość weronikax
nie każde adidasy są do biegania....Mój na co dzień chodzi w adidasach ,t-shirtach itd ale ma fajny gust...Przecież chłop nie będzie biegał na codzień w spodniach na kant i koszuli....Jakiś elegant się odezwał za granicą ludzie non stop chodzą w adidasach bo jest wygodnie ....Co nie oznacza braku gustu.Bo są fajne adidaski-i tandetne...Jak wszystko zresztą.

Gość ala768
dla mnie rowniez adidadasy to buty do uprawiania sportow wg mnie faceci powinni jakos bardziej zastannawiac sie nad swoim wygladem moj facet np nawet nie posiada adidasow ma eleganckie buty spodnie koszule wg mnie nie jest moze to najmodniej ubrany facet ale daje rade:P

Gość weronikax
No obok parku 111 nie byłam-zajdę-wiem gdzie to jest-a onok slońca nie byłam ale tez sie rozejrze.Dzięki.W kupcu są też nieraz fajne ciuszki-też pojedyńcze sztuki...Ale to zaledwie 1-2 sklepiki...

Gość ala768
zawsze mozesz sie wybrac do second handow ale to zalezy czy ktos lubi uzywane ciuchy osobiscie lepsze ciuchy sa w Pzn

Gość weronikax
I własnie-mozna być ubranym elegancko-ale wyglądac jak reszta-bo eleganckie spodnie buty i koszula-też jest takie "zwykłe" A można ubrac się w fajne nietypowe adidaski,fajne jeansy-bo nie każde są fajne -jakiś dobry t-shirt i jest ok....

Gość taa niedobra pupa
Mój na co dzień chodzi w adidasach ,t-shirtach itd ale ma fajny gust.. Fajny... Tzn. do tych świecidełek i białych kozaczków jak pisałaś na poprzedniej stronie? Adidasy to obuwie sportowe, i tylko we wiochach chodzą w nim na co dzień. Jest masa innych butów, co wcale nie musza być niewygodne...

w mojej okolicy jest moda bazarowa , zero oryginalności i polotu , każda laska chce wygladać jak klon nastepnej , masakra ja staram się ubierać inaczej ale to trudne bo kasy mało , pomagają ciuchlandy kupiłam parę ciuszków w Anglii

Gość ala768
wydaje mi sie ze najwazniejsze to czuc sie dobtze w swoim stroju zrestza pojrzcie na projektantow mody czy modeli i le razy zdazylo sie wam stwierdzic ze to bezguscia? kazdy ocenia a sam nie ubiera sie lepiej gusta i gusciki:)

Gość biseksualistka18
to idz na projektanta kurna! ja sobie chodze w glanach w koszulce w ktorej mi widac cycki itd i nikt mi nie zabroni : p po co sie przejmowac tym jak wygladaja inni! nie pojmuje tego a co gorsza, kazdemu sie wydaje ze jest lepszy od kogos tam i tylko krytyjuje. ; 0 ja ubieram sie czysto i tak zeby bylo mi wygodnie i lubie sie wyrozniac jesli ktos ma cos do tego?- trudno. ma kolejny problem na glowie : DDDDDDD zajmij sie sobą a nie krytykujesz : ) pozdro

Gość biseksualistka18
a prowadzisz jakies zapiski, statystyki? Jacykow sie znalazl : ))) panie Dominiku czy pan ma jakis problem albo nadto sie nudzi ? ; ) kurcze ubierasz sie jak chcesz- komus to takze moze nie odpowiadac. Jesli to jest az tak uciazliwe dla Ciebie i Twych oczu to po prostu je zamknij : D

Gość ala768
kazdy ubiera sie jak lubi

Gość biseksualistka18
dokladnie. a sie zaloze ze polowa babek z ktorymi konwersujesz wg Ciebie (ja zapewne tez) jest ubrana bezgustownie ha ha ha ha ha ha i co? : D a Twoja partnerka ma w szafie ubrania, ktore Ty jej kupujesz? : p

Gość ab7
cieszy mnie jak widzę kobiety bez gustu, takie szare myszy, bo wyglądam w śród nich jak prawdziwa kobieta z klasą a wy byście nie chciały wyróżniać się z tłumu w pozytywnym tego słowa znaczeniu ? myślę, że każda by chciała

Gość ala768
wiadomo ze nie kazda kobieta wg mnie ubiera sie fajnie ale to moje zdanie ona jest happy a mi nic do tego tez pewnie ubieram sie bezgustownie dla innych ale ja czuje sie dobrze staram sie nie kupowac rzeczy inne niz wszystkie czyli ograniczam CH i bazarki.