Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejna co się zastanawia?

ocena - zdj. ?

Polecane posty

wbrew pozorom uwierz mi że bardzije niz tyłek :) Rano prze lustrem :) Z tym nie mam problemów, podoba się mężczyznom :) ;) Dziekuje za ocene i proszę o więcej ;0

Gość Marcin84w
a nad czym tak wogóle sie zastanawiasz?

Gość vcbfcvbcvbc
weź nie zawracaj sobie tym głowy, tracisz tylko czas, masz płaski brzuch i tyłek w normie, najgłupszą rzeczą jaką moze zrobić dziewczyna to marnowanie czasu przed lustrem.. autorko jaki rodzaj mężczyzn preferujesz? tych którzy gapią się na twoją dupę czy tych którzy interesuja się Twoją osobą ?

Widzę 'głębokie" pytanie. Oczywiscie że tych co się interesują mną. Ale chcę się tez dobrze ze sobą czuć. Mam potworne kompleksy - niestety. d bardzo dawna zastanawiam sie czy moja figura jest okey. Czy podstawy do kompleksów jeszcze są. Waże 62 kg przy 168 a jak czasami dziewczyna mowią o 50 to mnie to przeraża i już nie wiem czy to im czy mi się poprzewracało i zmienily pojęcia otyłości.

Gość jestem ciekawa innych opinnni

Gość mi nawet tez
tylko masz straszny cellulit zrob cos z tym :)

Gość fajna dupa z ciebie
fajna dupa, babą jestem i mi się podoba. ale masz chyba za małe majtki :o

Haha, ale śmieszne porównanie z ta butelka. Kiedyś mi facet powiedzial ze mam kwadratowy tylek i tez sie z tego smialam ;)

Gość wahanda
kurcze ja zadnych rozstepow nie widze!! mam taki sam wzrost tylko waze 4 gkg mniej ale rozstepy mam jak by mnie stado kotow zaatakowalo;/ nie masz sie czym przejmowac naprawde!!!!!

Wymyślacie, dziewczyny! :O ja też do niedawna miałam kompleksy i przestałam je mieć po tym, jak lekarka stwierdziła, że jestem wyjątkiem wśród nastolatek, jeśli chodzi o figurę - mam zdrową, zgrabną figurę i wszystko na swoim miejscu, moja figura aż promienieje zdrowiem. Autorko, chciałabyś mieć nóżki jak patyczki, płaski tyłek i zero biustu jak te wszystkie modelki? To nie jest fajne, wystające żebra, itd., głodzenie się. Ja może troszkę mniej od ciebie ważę, bo 58kg przy 170, ale mam podobną budowę ciała, z tym, że nie mam problemów z cellulitem. Przypomnij sobie o pani Monroe, rozmiar 42 i symbol seksu. Może to cię przekona. Ja noszę rozmiar 36-38 i uważam, że jest w sam raz - kobiecy, tak, jak powinno być. Głupotą jest się odchudzać, gdy wygląda się NORMALNIE i nie ma się problemu ze zdrowiem! Przejmować się powinny osoby, których jest nieprawidłowe BMI. Jeśli tak bardzo jest ci źle ze swoim wyglądem, to więcej się ruszaj, po prostu wygimnastykujesz ciało i poczujesz się lepiej.