Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maleńka2222222

jak to jest z tymi tabletkami...

Polecane posty

Gość maleńka2222222

witam. chodzi mi o pewną sprawę. tabletkę anty przyjmuje codziennie o 17 i jeżeli mi się zdarzy nie wziąć jej o tej 17 tylko na drugi dzień dajmy na to o 12 lub później to czy muszę się dodatkowo zabezpieczać jeżeli wieczorem chcę współżyć?

Gość gupeek
tak.

Gość gupeek
tak przy okazji - od tego jest ulotka, a nie kafe 🖐️

Gość maleńka2222222
no właśnie w ulotce pisze że jeżeli zapomni się jednej to trzeba jak najszybciej ją wziąć i nie stosować dodatkowego zabezpieczenia:) dlatego wolę się was zapytać o to bo nie chcem mieć poźniej niespodzianki :)

Gość vdsvddsv
czytaj uwaznie ulotke, jezeli minelo wiecej niz 12 godzin od ostatniej tabletki to musisz zazyc ta pominuieta i dodatkowo sie zaqbezpieczyc, a jesli minelo mniej niz 12 to sie nie musisz zabezpieczac juz

Gość maleńka2222222
słuchajcie ja biorę cilest i na ulotce jest napisane że zapomnianą tabletkę należy przyjąć jak najszybciej, następną tabletkę przyjąć o zwykłej porze. i właśnie nic nie pisze o tych 12 godzinach i dodatkowym zabezpieczaniu.... więc mam wątpliwości co do tej ulotki i wolę się was poradzić bo jestem miesiąc po ślubie i nie chcemy tak szybko dziecka:(

Gość maleńka2222222
czy ktoś w końcu mi pomoże??? :(

Gość ssssd
...jeśli zawsze brałaś o 17-stej, a zdarzyło ci się wziąć o 12-stej nastepnego dnia, to przeciez mineło juz 12 godz więc musisz dodatkowo się zbezpieczyć..