Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przesadzony

Oparzenia po opalaniu

Polecane posty

Gość Przesadzony

Jestem cały spalony po opalaniu, wszystko mnie piecze, a dopiero wieczór. Proszę o jakieś rady, domowe sposoby aby tego uniknąć. Czy jest też może sposób aby skóra nie schodziła??

Panthenol. I żadnych maślanek, to mit. Przylepia się toto do skóry... a swoje i tak musisz odcierpieć. Przygotuj się na nocną telepankę:) Też to w tej chwili mam;)

Gość nie lubię viviy
A polałeś się olejkiem przed?

Gość Przesadzony
nie, i nie komentuj, wiem jak głupie to było...

Gość co to jesttttt
nocna telepanka?

O rany, ja wczoraj byłam nad morzem, niby leżałam a tak mnie Słońce wzięło, spać w nocy nie mogłam, było mi zimno skóra gorąca, dalej mnie piecze, tez niczym sie nie posmarowałam i teraz cierpię

Gość co to jesttttt
Nooo ja sie kiedys tez tak zjaralam, co chwila sie panthenolem pryskalam - ulga byla niesamowita ale na chwile... Cierpialam tak kilka dni a potem znow bylam biala...

ja jak wybiore sie plazowac to i 10 godz leze plackiem:classic_cool:nawet w znacznie cieplekjszych krajach jeszcze nic mi nigdy nie bylo

Gość Fafnoście
oj ja jak sparzylam nogi to mialam rpzykurcze, telepanki, goraczke no masakra cierpienie tygodniowe a i wspomne o opuchnietych nogach ktore nie miescily sie do zadnych butow

Gość nie lubię viviy
Brzydula ale Ty polewasz się olejkiem?

Gość BasiaD BasiaD
Mam ogromną prośbę o wypełnienie ankiety, której analizę będę przeprowadzać do mojej pracy magisteskiej. Dotyczy raka skóry. Ankieta jest w pełni anonimowa, będę niezmiernie wdzięczna za każdą ankietkę, Oto link do niej: http://www.ankietka.pl/ankieta/58979/ankieta-dotyczaca-czerniaka-zlosliwego-skory.html Dziękuję i pozdrawiam :) Basia