Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobra przyjaciółka

Jak uwieść znajomą...?

Polecane posty

Gość dobra przyjaciółka

Zacznę od tego, że jestem kobietą i to biseksualną. Byłam już z kobietą kiedyś. Otóż niedawno poznałam pewną kobietę na urlopie. Zaprzyjaźniłyśmy się. Ona nie wie, że strasznie mi się podoba :) Chyba jak żadna inna dotąd. Fantazjuję o niej dniami i nocami, mam jej zdjęcie jako tapetę i wygaszacz na komórce... no zwariowałam na jej punkcie ;) Jeśli chodzi o sprawy erotyczne, to rozmawiałyśmy tylko o związkach z facetami. Nie mam pojęcia, czy ona w ogóle bierze pod uwagę seks z kobietą... Dodam, że obie mamy 30 lat i wykonujemy społecznie poważane zawody. Może mi doradzicie, jak ją delikatnie wyczuć, czy byłaby zainteresowana naprawdę bliską znajomością ze mną? Jeśli powiem coś wprost, boję się, że ją stracę, a tego bym nie zniosła...

Gość winko ciasteczko nastroj
i poszlo :)

zapros ją na ploty, upijcie sie i w razie czego mozesz zwalic na alkohol :)

Gość dobra przyjaciółka
No tak, to chyba jedyny dobry pomysł z tym upiciem się ;) W razie czego zwalę winę na alkohol ;) Chyba że ktoś ma jeszcze inną radę? :)

A probowalas ja jakos wyczuc troche ? zdradzala w jakis sposob zainteresowanie ? a jeszcze jednej pomysl ... umowcie sie na kawe w miescie i jak bedzie przechodzic jakas elegancka, atrakcyjna kobieta to skomentuj to przy niej z nonszalackim usmiechem :) moze zajarzy ...

Gość dobra przyjaciółka
Nie, na razie nie próbowałam jej wyczuć, bo nie wiedziałam jak się do tego zabrać... Wiem, że mnie lubi, ale czy coś więcej? Może dodam jeszcze, że ona jest naprawdę taką damą, jest wytworna, ma dobre maniery, to mnie trochę onieśmiela ;) oczywiście to nie znaczy, że ja nie mam manier... nie wiem, jak to wytłumaczyć, ja jestem bardziej bezpośrednia, a ona tak wszystko "przez bibułkę"... wyobrażam sobie, jak się przerazi, gdy się dowie o moich niecnych myślach i to mi odbiera odwagę...

Gość brzozowa witka
Kokietuj ją. Babka się zorientuje a po jej reakcji poznasz, czy coś z tego będzie

Gość dobra przyjaciółka
Na tym urlopie, gdzie się poznałyśmy, ona też poznała pewnego faceta i zwierzała mi się na jego temat... A ja sobie myślałam, że lepiej bym jej dogodziła :D:D:D

oj to chyba ona jest hetero ... ;/ ale probowac mozna... a czy miedzy nimi cos zaszlo ?

Gość dobra przyjaciółka
Nie mogę nic powiedzieć nawet anonimowo na temat jej relacji z nim, bo czułabym, że zdradzam jej zaufanie. W każdym razie ona nie wysyła żadnych sygnałów biseksualnych, ale to może być mylące, bo ja też się pilnuję i nie wysyłam takowych sygnałów ;)

Gość dobra przyjaciółka
Lambda a Ty jesteś bi? :)

Ja nie jestem :) ... Ale moja przyjaciolka ostatnio mi sie zwierzyla, ze jest i ja bardzo doceniam to, ze mi zaufala i tak sie uzewnetrznila wiec moze Ty tez jej powiedz tylko subtelnie, nie tak prosto z mostu ... tylko nie mow, ze akurat ona wpadla Ci w oko tylko tak ogolnie i zobaczysz jaka bedzie reakcja moze wtedy to ona przejmie inicjatywe :)

Gość dobra przyjaciółka
No nic, na razie będę pogłębiać naszą znajomość i przyjaźń, a za jakiś czas zaryzykuję i wykonam jakiś krok. Ale za jakiś czas dopiero. :) Dziękuję Lambda za przemiłą konwersację :) Pozdrawiam 🌼

Gość mojametoda
.........łapa w majty....żadnych dyskusji i jechaaaaaaaaane...... trochę popiszczy przyduś kolanem i całą rekę do łokcia......miedzy uda aż do wątroby.....jessssssssssssssssssssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Gość brzozowa witka
Ja też nie trąbię na prawo i lewo, że jestem i. Uwodzę subtelnie i tylko te, które mi się wybitnie podobają. Reszta pań (w tym przyjaciółki) nie mają pojęcia o moich skłonnościach :D

Gość dobra przyjaciółka
Ale najbardziej bym chciała, żeby dopadły mnie jakieś dwie zboczone lesby i zerżnęły na ostro. Po prostu nie mogem siem tego doczekać.