Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdenerwowana mama

mamy pomózcie - doradzcie co zrobic

Polecane posty

Gość zdenerwowana mama

moje dziecko przechodzi od piatku przeziebienie - jestem po konsultacji z lekarzem mamy przepisane leki na razie bez antybiotyku , mija czwarty dzień a poprawy nie ma wrecz jest chyba gorzej bo mala jest apatyczna dzis praktycznie nic mi nie zjadła i nie chce pić wogóle , boje sie czy mi sie nie odwodni , jest coraz słabsza , bledziutka ,lekarka powiedziała ze jak nie ma goraczki zeby nie przychodzić ale jestem zaniepokojona jej stanem czy mimo wszystko ze nie ma goraczki skonsultowac sie jeszcze raz z lekarzem zastanawiam sie czemu lekarka nie dała nam antybiotyku moze dziecko nie meczyłoby sie niepotrzebnie - jestem młoda mama to moje pierwsze dziecko nie ma mi kto doradzic ,nie wiem co o tym myslec ale chyba pojde jutro do lekarza jeszcze raz- prosze o opinie i z góry dziekuje

Gość Skonsultuj się z lekarzem
Gorączka to nie wszystko. Może coś innego się dzieje. Jak nie je i nie pije to od tego może być osłabiona. Dobrze że nie dostała antybiotyku, bo niby po co jak nie było wskazania

Gość zdenerwowana mama
nikt mi wiecej nie poradzi -prosze moze ktoras mama miała podobna sytuacje

Gość zdenerwowana mama
zaczelo sie od katarku , kaszel mokry zaczerwienione gardełko osluchowo czysto tylko zalegajaca flegma

Gość mamusia1988
mialam podoba sytuacje, lekarz powiedzial mi ze nawet dorosly majac infekcje nie ma ochoty jesc,ze z dzieckiem tez trzeba przeczekac jak lepiej sie poczuje to sobie nadrobi zaleglosci:) jednak dla pewnosci ja poszlabym do lekarza :-)

Gość zdenerwowana mama
najgorsze sa noce od 2dni ten kaszel jest okropny i mam wrazenie ze sprawia bol

Gość lizaczekkk
ja tez bym poszla do lekarza jeszcze raz..... z dziecmi to trzeba dmuchac na zimne....lepiej isc i sie przekonac jeszcze raz nawet sama siebie uspokoic....

Gość zdenerwowana mama
jak długo moze trwac leczenie takiego przeziebienia tak strasznie mi zal corci jak widze ze sie meczy az mi sie chce plakac robie co moge ale nie ma poprawy

Gość dewdew
wejdz na dziecko24.pl tam ci pomoga