Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralalalallalala

wiecie co zrobic kiedy wasi faceci ogladaja sie za innymi ?

Polecane posty

Gość tralalalallalala

nie chce mi sie drugi raz pisac, wiec skopiuje moja wypowiedz z innego tematu 1.ubierz sie jak zaj**ista laska===>zeza dostanie od oglądania się, ale za innymi facetami, czy oby nie rozbierają Cię wzrokiem. sexy nie musi znaczyc jak dzi**a, tylko po prostu odwalona. 2.ogladaj sie za innymi perfidnie===>dziala, wtedy to on czuje konkurencje mowie serio, ja jak gdzies z nim wychodze ubieram sie megasexy, z umiarem, ale pobudzajac wyobraznie. tak sie sklada, ze mam spory biust, wiec np bluzka z dekoltem + spodnie, albo czesciej wybieram opcje mini + obcasy lub koturny, moj luby dostaje bialej goraczki czasami od tego zezowania, ale wtedy mam problem z glowy. zamiast ja sie martwic, niech on sie pomartwi. a jakbym juz cokolwiek przylukala nie po mojej mysli, to wtedy z mojej strony zaczyna sie ostentacyjne wlepianie oczu w innych. wole jemu zrobic na zlosc, niz zebym ja znosila upokorzenia

Co zrobić? Dosłownie nic :) znaczy się co najwyżej w takiej sytuacji pokaż że jesteś zazdrosna lecz nie za bardzo, nie ma co zaraz o to robić wielkiej awantury. Bo takie zachowanie u większości facetów leży w naturze. Ale co z tego że sobie popatrzy? Lepiej to niż miałby macać :p taki już ten człowiek jest i tego nie zmienisz :p

Gość tralalalallalala
natura to nie tlumaczenie, ja tez moge sie tlumaczyc wyszukiwaniem najlepszego samca więc takie argumenty do mnie nie przemawiają ;p a kazdy facet powinien dziekowac Bogu ze ma najlepsza kobiete pod sloncem i taka jest prawda panowie

Powiem tak. Ja nie mogę się tłumaczyć za innych bo nie wiem co oni tam mają za myśli w głowach. Mnie osobiście nie interesują żadne inne jak już mam dziewczyne, a jakbym miał taka "wspaniałą" to już w ogóle świata po za nią bym nie widział :p

mi by nie przeszkadzało gdyby facet sie ogladal :) przeciez nic zlego nie robi.

Gość tralalalallalala
nic złego ? poniża cię dziewczyno, mi jest zawsze żal, jeśli idzie para a on obejrzy się za mną. współczuję jego partnerce someonecrazy to zainteresowanie powinno się także przekładać na pole widzenia ;)

Lecz ja już nie widzę nic interesującego w dziewczynach które napotykam po drodze jeśli mam dziewczynę. Nie powiem, jeśli bym szedł z kumplami to może i bym się spojrzał, lecz jeśli z dziewczyną to nie bo sam bym nie chciał aby ona się za kimś oglądała.

Gość fundusz emerytalny
po co Wam te gierki skoro nie jesteście monogamiczni???

Gość tralalalallalala
widzisz na jedno dobrze, a na drugie nie ma co rżnąć wielkiego alvaro przed kolegami, dla szpanu się zacząć oglądać, bo to żałosne. szczerze to w głębi ducha dziewczynom się śmiać chce z takich, to tak na przyszłość ;] Dla mnie to brak szacunku do partnerki, i w wypadku kiedy idzie z nią (wtedy tym bardziej), i w wypadku gdy idzie sam/z kolegami.

Gość duch czasu umiera
skoro się ogląda za innymi to wiadomo że czegoś mu brakuje :P

a co to za ponizanie? ze chce popatrzec? naprawde nie widze w tym nic zlego, kompletnie nic.

Gość tralalalallalala
bo w tym wypadku jesteś dla niego gorsza od tamtej, proste

Gość tralalalallalala
Powiedziałabym, że to niektórych rozumowanie jest ogłupione przez patriarchalne społeczeństwo...;)

Gość teee someoncrazy
someonecrazy niezłe ciacho z ciebie. Skąd jesteś? Nie szukasz dziewczyny?? :D:D:

Gość tralalalallalala
lorika a ty jesteś kolejną tępą zmanipulowaną babą, przez którą wstyd mi, że jestem kobietą

Gość olgao
mam to w dupie ':D ja tez sie ogladam;]

Gość to miłe ze myślisz o nich :)
ależ nic nie zreobisz...on i tak będzie sie oglądał, tyle tylko że po twoich ripostach zacznie cie unikac... taka jest ich natura i albo to zaakceptujesz-albo idź do zkonu