Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Margola87

numerowanie przypisow w pracy w kazdym rozdziale od 1 !!!!

Polecane posty

Kochani pomozcie mi jak ponumerowac przypisy we wstepie, kazdym kolejnym rozdzialel i zakonczeniu prosze o pomoc plissssssssssssssssssssss u mnie w szkole jest niestety taki wymog a ja nie umiem sobie z tym poradzic. bede wdzieczna !!! ;/;/;/

Gość jhlgglylgug
jak to ponumerować przypisy?

no nie moga byc ciurkiem od 1 do... w calym dokumencie, tylko w kazdym kolejnym rozdziale maja sie zaczynac od 1 do ilus tam, w nastepnym od 1 do ilus tam i tak caly czas;/ wiec skoro mam wstep, 3 rozdzialy i zakonczenie to w zwiazku z tym 5 razy maja se zaczynac od 1;/

juz dawno tego nie robiłam, ale spróbuj podzielić tekst na sekcje (wstaw znak podziału sekcji) i potem w opcjach przypisów chyba było - początek numeracji od początku sekcji, czy jakoś tak, trzeba pogrzebać

Gość niunka awawaw
ko ci tak kazal zrobic??? jakis idiota chyba:) to zrob tak, ze cala prace podziel rozdzialami i stworz osobne dokumenty, np w 1 folderze bedziesz miala 7 rozdzialow i wtedy klikasz po kolei i robisz od 1. proste:)

hmm jak nie bede potrafila podzielic tego na sekcje to tak zrobie faktycznie. A kazal mi tak zrobic moj promotor bo taki jest wymog u nas w szkole...;/ moze sobie poradze jakos ale juz sie wkurw**m ;P

Gość niunka awawaw
najlepeij tak a potem po kolei wydrukujesz tylko i juz:)