Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda87469867

CO MI SIE DZIEJE

Polecane posty

Gość magda87469867

od kilku miesięcy to zauważyłam: normalnie funkcjonuję, ale co kilka godzin/czasem minut/ sekund przez milisekundę (no nie wiem ile , ale dosłownie tak krótko jak pstryknięcie palcami) przez całe moje ciało przechodzi taka fala jakbym miała zemdleć, takie jakby odłączenie mnie od prądu, ale później dalej idę, bo to jest za krótko, żebym upadła na ziemię. Nie jest tak, że jak się położę i zamknę oczy to jest lepiej - też tak mam. Takie jakby moja dusza czy całe ciało nagle wstało i powróciło, jakby elektrowstrząs, BUM, bardzo krótki. Kurcze, wcześniej mnie to denerwowało, ale teraz już nie mam sił, jestem rozkojarzona, bo dziwnie się czuję, jak tak mam (czasem mam kilka dni przerwy, ostatnio nawet miesiąc przerwy). POZA tym jak zaczynam spać czuję takie zgrzytanie w samej głowie, szczególnie jak przewracam oczami na bok. HELP gdzie mam się udać, a może Wy coś takiego macie i wiecie CO TO ??

Gość też kobieta
Też myślę,że to może być padaczka,moja córka miała nietypwe objawy,leczyła się kilka lat,a od kilku ma już idealne EEG.