Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rubi7

Gdzie dostać receptę bez problemu?

Polecane posty

Gość rubi7

Cześć.Znacie może ginekologa w Warszawie, który bez problemu wypisze recepte na środki antykoncepcyjne?Mój lekarz jest na zwolnieniu i nie odbiera telefonu, a pod koniec tygodnia muszę zdobyć lek. Proszę o informację. Dzięki.

Gość sfg
idz do prywatnego zaplac za wizyte i ci wystawi odrazu ....a jak kupujesz ciagle w tej samej aptece to moze sie dogadasz.... ja sie u siebie dogadalam powiedzialam ze musze wziasc tabletke a facet wyjechal... musialam tylko zaplacic 100% ceny ... a jaka donioslam recepte to mi oddala jeszcze kase :P

Gość czekoladowa chatka piernikowa
ja czasami chodze do rodzinnego lekarza po recepte na tabletki jesli nie zdaze sie umowic do ginekologa :)

Gość rubi7
Mówisz,że prywatnie nie bedzie problemu ?Wydawało mi się, że nawet prywatni chca badać i zadawać zbędne pytania. Sprubuję. Dzieki za odp. :)

Gość sfg
ja chodze tylko prywatnie akurat jest tani bo bierze tylko 50zl za wizyte :) ale ci nie polece bo masz za daleko ja jestem z poznania :). i nawet w niedziele mnie przyjmie ... a czasem dzwonie do niego i mowie jest poan w gabinecie ? tak ? to bede za godz :) . dobrze miec prywatnego naprawde sie oplaca :)

Lekarz rodzinny powinien Ci wystawić receptę bez problemu. Zresztą, jeśli Twój gin jest na zwolnieniu to powinien być jakiś inny, który go zastępuje-przynajmniej u mnie tak jest.