Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brunette21

bardzo wrażliwy czubek penisa

Polecane posty

Nie wiem co robic. Glowka penisa mojego mezczyzny jest tak wrazliwa ze podczas wchodzenia we mnie go boli. Wczesniej uzywalismy prezerwatyw wiec nie bylo takich problemow ale teraz stosuje tabletki i zrezygnowalismy z gumek. Przed stosunkiem nawilzam calego penisa lubrykantem i siebie tam na dole, ale samo 'wejscie' bardzo go boli i odbiera mu duzo przyjemnosci z seksu. Nie wiem co mam z tym zrobic i meczy mnie to. Czasem nawet boje sie siegac do jego spodni zeby przypadkiem nie dotknac palcem jego 'czubka' bo od razu syczy z bolu. Znacie takie przypadki?

Gość sfg
Moze jest na cos chory.... lub uprawiacie za duzo seksu i jest podrazniony, lub np optarl sie o twoje odrastajace wloski ... mojego faceta zawsze boli po seksie nie wiadomo czemu...

Musisz wziąść go delikatnie do pyska i jeszcze delikatniej poruszać języczkiem.

Gość wesele weselu nierówne
wg mnie coś jest nie tak. Spróbuj wypchnąć go do lekarza.

nie wiem juz jak to zrobic zeby go nie bolalo. Tylko ten moment wejscia jest nieprzyjemny, potem mowi ze jest cudownie.

Gość man jest tutaj haha ha
głębokie gardło:):)

Gość mi sie wydaje ...
to moze byc stulejka ... sprawdz w necie ..

Stulejka..moze.albo choroba np grzyb.stulejka to jak skóra nie schodzi z zoledzia bo otwór jest zbyt wąski przy wzwodzie.obstawiam raczej coś innego.w każdym razie to nie jest normalne taka nadwrażliwość

izaczek_ona - nie robie problemu z niczego. przeciez to nie jest mile kiedy on mowi ze mu to zabiera duzo przyjemnosci. poza tym to nici ze spontanicznego seksu np. w aucie albo nad woda, bo nie zawsze nosze ze soba lubrykant zeby wszystko dokladnie nawilzyc tam u niego bo Jego boli pomimo tego ze ja jestem mokra. I to nie stulejka. Cala skora schodz z żołędźi bez problemu. Boli go tylko sama główka.

Gość sratatatapeczekgata
poza tym to nici ze spontanicznego seksu np. w aucie albo nad woda, bo nie zawsze nosze ze soba lubrykant zeby wszystko dokladnie nawilzyc tam u niego bo Jego boli pomimo tego ze ja jestem mokra. Zawsze możesz nawilżyć ustkami :D Do lekarza z nim!

Może to być jakaś tam nadwrażliwość, nie pamiętam jak to się fachowo nazywa ale polecam wizytę u lekarza.