Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i_co_ja _teraz_zrobie?

Pulchne kobiety

Polecane posty

Gość Się nie zgadzam
Ja mam 170, ważę 90kg. i jestem szczuplejsza od wszystkich kobiet pokazanych na zdjęciach jako pulchne. Dane "statystyczne" wiele nie mówią, bardzo dużo zależy od proporcji i rozłożenia się tych kilogramów.

Gość Się nie zgadzam
Ta akurat została wklejona jako: "ale troszeczkę z nadwagą + ewentualnie jakis cellulitis generalnie normalne kręgłe laseczki typu " Wyglądam niewiele grubiej od niej, mam trochę grubszy brzuch i grubsze łydki. I ładniejszą buzię :p

Gość Nie wierzę.
No to super, ja nawet wolę jak kobieta ma więcej ciałka. Masz racje ze najważniejsze są proporcje.

Gość amelka13579
Chcesz mu się tej nocy podobac ? Odwiedź dyskrecja.pl znajdziesz tam przeróżne stroje

Gość łojjoj
puknąłby taką tłustą dupeczkę

Gość do wyzej
tylko czy ona chcialaby z toba?

Gość do wyzej
ja jestem z kregu tych pan z 3 zdjecia:)

Gość do wyzej
i jeszcze nikt nie dal mi tyle kilo ile mam:)

Gość _realnie_
@do wyzej nikt ci nie dał tyle ile masz bo każdemu glupio powiedzieć "100 kilo" i wszyscy zaniżają mówiąc, no może z 65

Gość sza_cichosza
I tutaj potwierdza się moja teza ,że dojrzali mężczyźni (+30) wolą kobiety takie jak ja . YUPI!!

Gość do wyzej
do realnie i tu sie mylisz nie wygladam na 65 wszyscy daja mi 90 a waze ponad 100 tylko po mnie tego nie widac poprostu

Gość do wyzej
do realnie i tu sie mylisz nie wygladam na 65 wszyscy daja mi 90 a waze ponad 100 tylko po mnie tego nie widac poprostu

Gość wiem co dobre mmm
mmmm uwielbian takie kobitki

Gość _realnie_
@do wyzej najwazniejsze chyba żeby nie miec kompleksów, akceptowac sie taką jaką sie jest to od razu do daje +2 do fajnosci

Gość a wiecie co ja wam powiem?
Sama jestem gruba (nie wazne czy sie nazwie pulchna puszysta przy kosci bo gruba to gruba) mam 175 wzrostu i waze uwaga 90 kilo i mam tak samo jak do wyzej..nikt nigdy nie zgadnie ile waze a jak mowie ile waze to nie chca wierzyc (daja mi maxymalnie kolo 70)...zeby bylo smieszniej rozmiar ciuchow jaki nosze to na gorze 40-42 a na dole 42-44(w zaleznosci od rozmiarowki...z normalnych sklepow mam 42 a juz np. z zary ktora ma rozmiarowke zanizona 44- jesli chodzi o spodnie, natomiast wszelkiego rodzaju bluzki i tuniki to rozmiar M sukienki L -bo mam biodra...) zeby bylo smieszniej przy wadze okolo 70 kilogramow nosilam rozmiar 36-38 ...ale powiem wam,ze mi teraz nie jest dobrze z moja waga i dlatego sie zaczelam odchudzac...i nie wierze,ze grubym kobietom jest dobrze i czuja sie swietnie w swojej skorze...

Gość bo nie jesteś wcale taka gruba
to zasługa twojego wzrostu. 90 kilo przy 175 cm nie jest to tak dużo, społećzeńśtwo przyzwyczajone jest że statystyczna kobieta ma np 162 cm i wtedy waży powiedzmy 50-60 kilo, gdy waży 75 lub 80 to juz jest całkiem 'mięciutka'. To samo w kobietach o wzroście 175 cm występuje spokojnie 15-20 kilo dalej, to dlatego 90 kilo - normalnie wydawałoby się bardzo dużo dla kobiety a dla Ciebie po prostu jest to lekko przy kości. To już taka domena wysokich dziewczyn, że przy 1175-180 cm nawet gdy są szczupłe, ale normalnej budowy (nie z tych wąskich) to waży tyle że jej facet musi sie troche napocić żeby ją unieść.

Dajęcie zdjęcia kobiet z USA,tam to naprawde są ekstra laski o solidnych kształtach i jeszcze na dodatek zadbane jakby non stop siedziały u kosmetyczki,fryzjera,solarium,itp.Poza tym to one podrywają facetów a nie odwrotnie.Oj Polskie kobiety,do Amerykanek to Wam jeszcze dużo brakuje.Dobrze, że w okolicy jest chociaż MacDonald's !

Gość same piękności i cudowności
tuczcie się spaślaki dalej. Tuczcie się aż zdechniecie z przeżarcia :D

Gość Jakiś facet.
Super te panienki na fotkach nie to co wychudzone szkielety, aż miło popatrzeć :)

Gość do wyzej
jedna z nich podobna do mnie:P

Gość chetnyyyyy
mniam przepyszne ciałka...:-)

Gość do wyzej
co nie?:)

Gość Jakiś facet.
A która jest podobna do Ciebie jesli można zapytać? :P

Gość chetnyyyyy
pewnie, że cudowne....pokochałoby się takie

Gość do wyzej
hmmm...a ktora Ci sie podoba najbardziej?

Gość ddwwq2wwww
fuck gruba baba to najgorsze co może być,smalec na udach,biodrach,nogach,twarzy,dupie... kurwa takie coś nie wolno dotykać.

Gość do wyzej
a kto ci kaze dotykac?

Gość Jakiś facet.
Z tych ostatnich zdjęć wszystkie mi się podobają :) Chociaż tej pierwszej nie ma co brać pod uwage bo nie widać twarzy.