Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanyseriozałamany85

Czy na mmie może wisieć jakaś klątwa ?

Polecane posty

TypowyNl ,czepiasz sie slowek, po prostu tak napisalem i tyle..synku :) Co do calej sytuacji to moze faktycznie to ze mna jest problem a dookola wszystko niestety tak wyglada.Mniejsza o to , swiata nie zmienie, sibeie moze w jakims stopniu tak.PRzynajmniej sobie z kims pogadalem i sie wyzalilem:)

Gość raczej gzechy twoje
sciagaja kare na ciebi a nie zadne klątwa bóg jest sprawiedliwy Widzisz, wraz z Moim przyjściem na świat Bóg Ojciec dał ludziom łaskę wolności, która okazała się dla ludzkości zbawienna. To jest wybieranie w wolności bez karania przez Boga Ojca. Bóg postanowił, że karą będzie grzech [sam w sobie] człowiek żyjący w grzechu sam ściąga na siebie karę. Oczywiście grzeszący zadaje przy tym cierpienie swemu bratu tak też było z Kainem, który zabił swego brata Abla. Bóg Ojciec wszelkie zło dopuszcza ze względu na wolność, jaką dał człowiekowi, i by przez cierpienie jednego człowieka drugi został zbawiony. Tajemnica cierpienia wyjaśniona jest dokładnie w Nowym Testamencie poprzez całe życie na ziemi Moje i Mojej Matki oraz tych, którzy przy Mnie byli. Bóg dopuszcza istnienie Judaszy; każdy z nich ma szansę [być uratowanym], dopóki trwa jego życie na ziemi. Życie to jest wieczną walką, w której ściera się dobro ze złem.

Gość Livre__
Często wrażliwość brana jest za słabość. A ludziom...niestety...imponuje siła.

Gość Livre__
Eeee tam...zaraz tam klątwa.;) Unoś się nad pewnymi odzywkami i nie analizuj każdej ludzkiej reakcji,bo wpadniesz w małostkowość i lęk przed ludźmi.

Gość Niektóre baby to jednak głupie
@załamayseriozałamany85 "Chicalbym kochac i byc kochanym,chcialbym czuc sie potrzebny a tu ciagle pech i dolek." I tu chyba leży sedno problemu. Kiedy przestaniesz "chcieć", kiedy nie będzie potrzebny ktoś, kto Cię uzupełni (tzw. druga połówka) i na odwrót, życie stanie się inne.

Jestem wodnik.

Gość w porządku chłopak z Ciebie
nie daj się im! poza tym jak zostawisz tu maila lub gadu, jestem pewna że zaraz jakieś miłe dziewczyny się odezwą, szkoda Ciebie na samotność :)

Gość aaggaattaa89
przeczytalam Twoj post i doszukiwalam sie szczegółów dotyczacych Twojej osoby, gdyż byłam w zwiazku z podobnym facetem do Ciebie. Wszystko co pisales wygladalo jak by opisywalo tamtego mężczyzne. Tamten równiez twierdzil ze klatwa na nim wisi... a ja bylam zakochana w nim po uszy, tylko ze mialam w tedy juz chlopaka z którym bylam 6 lat. mozna powiedziec ze wdalam sie w romans ale wrocilam do swojego 6-letniego. a co mnie w nim najbardziej ujelo? wlasnie ten jego charakter. Był tak kochanym, miłym, uprzejmym, madrym mezczyza... naprawde nigdy nie spotkalam i pewno juz nie spotkam tak kochanego i uczciwego mezczyzne. A ja go wciaz oszukiwalam choc bardzo kochalam i nadal cos do niego czuje, nie moge o nim zapomniec. eh to zycie... sama nie wiem dlaczego nie wybralam jego:( a w dodatku bardzo go skrzywdzilam:( z tego co wiem nie tylko ja... bo było ich wiecej dziewczyn w jego zyciu z ktorymi mu nie wyszlo

Gość Jan Gałuszka
Witam, nazywam się Jan Gałuszka, rzucaniem i zdejmowaniem klątw i uroków zajmuję się od 1987 roku, Kiedyś robiłem to tylko po to żeby zarobić lecz teraz dochodzi do tego misja niesienia pomocy innym. Jeżeli masz problem z osobą która nie daje ci żyć, jeżeli twoja ukochana cię zostawiła, ja mogę ci pomóc. Pomyśl i przyjmij pomocną rękę. Proszę się zgłaszać na ten e-mail : janklatwyiuroki@gmail.com

Gość jak dla mnie to sie
uzalasz nad soba i jestes chyba maruda i jekola. Dlatego odstraszasz, tak czuje przez skore... Niby wszystko fajnie, taki jestes ladny i dobry ale nikt sie na tobie nie poznaje, moze ani dobry ani ladny nie jestes?