Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sukieneczka w kwiatki...

MOGĘ IŚĆ DZISIAJ W TEJ SUKIENCE? NIE OBCIACH?

Polecane posty

Kupiłam sukienkę na all i wczoraj mi doszła..:D wygląda tak: http://www.voila.pl/028/d1xm0/index.php?get=1&f=1 nie będzie obciachu jak w niej pójdę na zakupy prawdopodobnie kilkugodzinne? Moja mama podsumowała, że ładna i modna, ale rodem z średniowiecza:O

Gość weronika121
troche taka jak dla dziecka ale każdy ma swój styl i każdy lubi co innego, natomiast ja nigdy bym nie kupiła i nie ubrała czegos takiego

Gość akdiehgioe
ło matko, i to potwierdza moją teorię że ludzie to wszytko kupią...

Gość weronika121
ale jeśli jestes w ciązy to bedzie napewno wygodna

Gość drgawka
podoba mi się i poszłabym w takiej

nie jestem w ciąży.. ona sie tak po prostu układa.. dla mnie ta sukienka jest taka romantyczna, a nie same różowe które ledwo pupe zaslaniają i cekinowym napisem "playboy".. tylko nie wiem czy ją ubrać na taki chód po mieście..

Gość sylvina
Jest to jeden z trendów w tym sezonie, więc śmiało zakładaj.

Gość pikaczuja
Wygląda jakbyś była w ciąży,jak dla mnie beznadziejna.

pewnie ze mozesz...w czym problem? kazdy nosi to w czymmu wygodnie, swobodnie i tyle...a sciskajace poslady panienki z miniówką ledwo za tylek napisza ci ze nie mozesz, ze to wiocha itp...

Gość weronika121
jesli sie dobrze w niej czujesz zakładaj, przeciez byłoby nudno gdyby wszyscy ubierali sie pod jeden fason

Gość cvf
idealna na wiejska potancófkę = smialo mozesz isc :P

Gość weronika121
słodka kawa ....czyżby ktos tu miał kompleksy???

Jest okropna i nie jestem fanką ani taż posiadaczką różowej sukienki

Mam 18 lat:P więc chyba nie będzie aż tak źle, co?:P

Gość lilette
nie nosze obcisłych mini, ale uważam że to wiocha i to zabita dechami. Jakbym pogrzebała w babcinych wyżartych przez mole ciuchach to pewnie by się coś podobnego znalazło. Kiecka a la "jagna w gumiakach"

spodobał mi sie tekst twojej mamy:-) mi sie ta kieca nie podoba,z wyglądu,i jeszcze ewidentnie pogrubia:oale skoro kupiłas i ci sie podoba to czemu innych pytasz o zdanie?ma sie podobac tobie

Gość weronika121
właśnie mi tez sie wydaje, że ta kiecka niepotrzebnie pogrubia autorkę

Gość slodka kawa
weronika121...utożsamiasz sie z tymi, o ktorych napisalam,ze tak reagujesz? tak, mam kompleksy bo po ciazy nie schudlam i na razie mecze sie z dodatkowymi kilogramami ale to nie znaczy ze mam sie przejmowac zlosliwymi panienkami,ktorym sie nie podoba co kto na sobie nosi..litosci..wyroslam juz z czasow zawracania sobie glowy duperelami...

"Jakbym pogrzebała w babcinych wyżartych przez mole ciuchach to pewnie by się coś podobnego znalazło. Kiecka a la "jagna w gumiakach"" - no właśnie takie rzeczy wracają do łask..tak jak teraz dużo osób nosi rzeczy pasiaste, bo są modne, tak i jeans i kwiaty.

Gość e55555
żeby założyć taką za tyłek to trzeba kotku mieć fajne ciało,także nie szydż,tylko przemyśl.twoja kiecka lepiej wyglądać będzie na drobnej dziewczynie z małymi łydkami

Gość eee tam mi się nie podobaa
Teraz jest tyle ładnych sukienek w jakieś kwiatki itp. Mogłaś coś innego sobie wybrać...

Gość Kalina Alicja Waszkowska xx
ojeju na zakupy wstydzisz sie założyć a kto cie bedzie widział panie sprzedawczynie w odzieżowych czy staszka z monopolowego, ubieraj co lubisz i tyle... :) moim zdaniem to normalna sukienka na lato... nic co wywoła jakiś niepotrzebny rumor..

żeby założyć taką za tyłek to trzeba kotku mieć fajne ciało,także nie szydż,tylko przemyśl.twoja kiecka lepiej wyglądać będzie na drobnej dziewczynie z małymi łydkami - akurat łydek na tym zdjęciu nie widać, więc nie wiesz jakie mam..... a to co do spódniczek, to bardzo dziwna teoria bo ja widzę dużo osób, które noszą spódniczki w rozmiarze xxl i przyciasne bluzki i widzę to na codzień, chociażby w szkole. Ja uważam, że nogi mam całkiem ok. i nie mam kompleksów

ps fajnie dodatki typu skórzane, jasna bronz. gladiatorki i do tego pasujaca torba jakis fajny wisior i wszystko by zupelnie inaczej wyglądało, przemyśl to ... ;)

dobra:D dziękuję za odpowiedzi:)) to lece na zakupy a resztte mam gdzieś:D 👄

nie ma za co 🖐️

Gość e55555
akurat widać na zdjęciu kawałek twoich łydek ,chodzi mi o to że taka sukienka będzie leżała ładnie na filigranowej,drobnej dziewczynie,a nie takiej większej:) efekt ma być kobiecy ,zwiewny,a nie komiczny.dlatego właśnie wyglądasz w niej jak w ciąży,bez urazy.