Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sukieneczka w kwiatki...

MOGĘ IŚĆ DZISIAJ W TEJ SUKIENCE? NIE OBCIACH?

Polecane posty

Gość niedlugo egzamin
mnie się ona z taką koszulą nocną w starym stylu kojarzy, jeśli mam być szczera ;) ale jeśli Tobie sie podoba, to ją ubierz i olej system

Gość nie lubie dziwek
e55555 waszym zdaniem nic nie pasuje dziewczynie o normalnych kształtach, których zresztą jest tak mało w polsce... :o same wysuszone badyle bez dupy i cycków i to ma być piekno, jebnijcie sie w łed zasuszone brzoskwinki :P

Gość e55555
w pl. jest mało normalnych kształtów?ja myślę że aż za dużo,oczywiście to co ty uważsz za normalne to pewnie oponki cellulit itp.nie będę z tobą prowadzić dyskusji,zmykam.wiem jak podłe i wulgarne potrafią być zawistne otyłe kobiety.wiem, zaraz napiszesz że jesteś facetem i nie lubisz wieszaków:)hasta la vista:)

NAJWAZNIEJSZE ZEBYS SIE SAMA DOBRZE W NIEJ CZULA! lubie sukienki w kwiatki ale ta jest dla mnie za "mdla"

Gość nie lubie dziwek
e55555 ahahah nie pograżaj sie zaszuszona cipko :P

Gość Monique2222
hmmm... trochę jak nie z tej epoki albo dla babci... ja bym takiej nie założyła

Gość ja też......
Fajna, taka dziewczęca, bedziesz sie w niej dobrze czuła, bo jest lekka i przewiewna. Komentarze olej :)

Gość Monique2222
a czemu ma olewać komentarze? ja nie olewam ego jak mnie ludzie odbierają a w tej sukience może zwrcać uwagę tylko czy pozytywną?

Gość Monique2222
poza tym jeśli masz wątpliwosci czy w czyms wyjść tzn ,że nie zupełnie komfortowo się w tym czujesz i lepiej tego nie zakladaj

Juz sie pytalas o ta sukienke:) Dla mnie jak koszulka do spania.Do chodzenia po domu jak najbardziej oki:P

Gość obetnij i zrób spódnice
daj do krawcowej, niech Ci gumkę wszyje, jak nie umiesz bo rzeczywiście trochę śmieszna ta sukienka. moja córka chodziła w takich do 5 roku życia

Gość dsdssk
tez mialas fantazje z ta sukienka... moze ja uprasuj chociaz ,to tak sztywno stala nie bedzie..

Gość jdjsllojnbhhh
nie czytałam wszytskiego może załóż do niej szeroki pasek?:)

Gość chodzilabym ale nie mam
Czepiacie sie, wyjdz dziewczyno w niej spokonie na miasto i sie nieprzejmuj, sukienka jest letnia slodka, takana codzien i do cioci na imieniny.Na pewno bedziesz wygladala lepiej niz dziewczyny ktorechodza w taka pogode w dzinsach i trampach do polowy lydki. A na przyszlosc nie wystawiaj fot na kafe bo i tak Cie skrytykuja, masz czuc sie dobrze we wlasnej skorze i tyle :-)

Gość buahahahahahahahahhahahahah
do monique22222 "ja nie olewam ego jak mnie ludzie odbierają a w tej sukience może zwrcać uwagę tylko czy pozytywną?" haha..jak ja uwielbiam tkie posrane przezywajace wszystko panienki jak ty...

Gość monique2222
ja nie przeżywam wszystkiego po prostu zależy mi żeby dobrze wyglądać ;)