Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aletaktomoglobyc

wylot dziewczyny za granice. (co mam zrobić) już jej nie ma.

Polecane posty

Gość aletaktomoglobyc

Witam, Jestem chłopakiem mam 24 lata. Poznałem 1.5 miesiaca temu dziewczyne na juwenaliach. Jest to koleżanka mojej przyjaciółki. Wszystko się układało ok. W pewnym momencie w trakcie spotkania zapytałem sie co robi w wakacje to powiedziała mi że jest problem bo wyjeżdza na 8 miesięcy do stanów ale nie chce bo mnie poznała i się sprawa skomplikowała. W trakcie jednej z imprez chyba nie potrzebnie mi objecała że na mnie poczeka te 8 miesięcy ale powiedzcie czy zdaża się żeby ktoś na kogoś czekał 8 miesięcy. I stało się tydzień przed jej wylotem miała sesję przez 3 dni nie pidałem bo sie kuła dniami i nocami. Postanowiłem zadzwonić nie odbierała i żadko odpisywała... Dziś zapytałem sięczy coś się zmieniło odpowiedziala ze tak ze sobie wszystko przemyslala ze nie moze mi objecac ze na mnie poczeka bo nie wie co bedzie za 8 miesiecy i zebym nie robil sobie nadzieje bo uraziło ja to ze w trakcie sesji chcialem sie z nia spotkać i byhłem zbytnio nachalny,. Powiedziałą że to zbyt szybko się dzieje ... Co mam zrobić w tej sytuacji ?? kTOŚ PODPOWIE. Może ona chciała miło spędzić miesiąc przed wylotem ?

Gość RedslimTea
faceci są tak naiwni,że aż śmiech... laska się uśmiechnie a ten wyobraża sobie nie wiadomo co. zejdz na ziemię chłopcze ;)

Ona już pewnie śni o Murzyńskich i Pakiństańskich kindybałach. Gdy ty będziesz tu rysował serduszka na kartce ona w tym czasie będzie wypinać tyłek jakiemuś Ahmedowi jak zresztą większość Polek za granicą :D

Gość RedslimTea
offerma- bo tak jest :D

Gość aletaktomoglobyc
Może i macie racje .

Gość xxxxxDorotaxxxxx
8 m-cy to bardzo dlugo i wiele moze sie wydarzyc, zwlaszcza, ze bedzie to zwiazek na odleglosc. Znasz ja zaledwie 1,5 m-ca, wiec bardzo krotko, na Twoim miejscu powoli staralabym sie powoli zapomniec o niej, no chyba,ze wiesz, ze to ta jedyna, to czekaj, ale nie wiesz co bedzie z jej strony, ogolnie sytuacja podbramkowa :o

Gość gdsjlm
nie odzywaj się do niej, jak zatęskni sama się odezwie

Gość aletomoglotakbyc
No pojechała do pracy na 5 miesięcy a pozniej wraca i jedzie na erazmusa na 3 miesiace. . . Za dużo mi naobjecywała dlatego się tak zamartwiam. Powiedziała że spowodowana ta decyzja jest rowniez tym ze nalegalem zeby sie z nia spotkac przed jej wyjazdem a ona miala nauke i ze sie obrazalem ale tydzien przed wyjazdem nie spotkalismy sie.

Gość aletomoglotakbyc
Powiedzila ze nie chce tracic kontaktu ale nie moze narazie mi nic innego zaoferowac jak przyjaźń.

Gość Bwana Kubwa
Kolego, ty się lepiej weź odkochaj. Wiesz jak ona tam się będzie z czarnuchami i ciapatymi pruła? Chciałbyś kisić ogóra w worze na małpią spermę? Adidasa chcesz załapać? A wszystkim, którzy wierzą, że studentki są subtelne i w ogóle romantyczne skromnisie, przypomnnę, że nieświętej pamięci niejaki Simon Mol właśnie te grzeczniutkie studentki rżnął i sprzedawał im murzyńskiego zjadliwego hiva.

Gość aletomoglobyć
Macie racje to bez sensu jeszcze napisała że nie jest do przekonana do mnie .

Gość aletaktomoglobyc
:((((((((((((((((