Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam pewną teorię

Pierwsze dziecko jest zawsze podobne do ojca!

Polecane posty

"No tak, ale weźcie pod uwagę, że mogłyście być w ciąży nawet o tym nie wiedząc. Przecież mogło zajść do zapłodnienia, ale jajo się nie zagnieździło i "wypłynęło" razem z miesiączką. " no tak kochana jakby brac to pod uwaga to dzieci podobne do ojcow wogole by sie nie rodzily:P

Gość Mam pewną teorię
spierd...jcie wszyccy! gów..o się znacie

idz sie utop i nie wyklinaj tu nam dziadowo jedna.Gowno to ty widzialas i w dupie bylas.Chyba wiem do kogo jest podobne moje dziecko:/ nie poplacz sie tylko z tego powodu,ze twoja glupkowata "teoria" sie nie sprawdza tak naprawde.Zacofanie poprostu,zeby w takie rzeczy wierzyc:P no wstyd

Gość Mam pewną teorię
Znowu się ktoś podszył pode mnie!!!!!!

Gość ja raczej słyszałam o innej
teorii Ze dziewczynki są podobne do ojców , a chłopcy do matek Ale to tez nie jest regułą ;- Bo zdarzaja sie dziewczynki wykapane matki i odwrotnie poza tym dzieci są czasmi podbne do babć , dziadków , ciotek , wujków

Gość fundusz emerytalny
testy dna na ojcostwo trzeba zrobić zawsze dla swoich dzieci by sprawdzić czy żona nie zdradziła! po co ma mężczyzna płacić na nie swojego bachora!

a ztymi opiniami rodziców to tez jest róznie Bo znam dziewczyny , które uwazają ,ze dzieci sa podobne do nich , a jak ja patrze to widze ojców Ale się im nie przegada , uwazają tak jak uwazają i koniec kropka Mysle ,ze kazdy posytzrega inaczej , jedni uwazają to samo dziecko podobne do matki , drudzy do ojca itd A najbardziej mnie razi jak dziecko jest naprawde i widocznie np podobne do ojca lub dziadka , a matki uwazają ,ze do nich !!!

Gość hehe a mnie w szokle uczono
że cechy u dziecka ujawniaja sie CO DRUGIE POKOLENIE, czyli powinniśmy być podobni do swoich dziadków, a nie rodziców

Gość u nas tak
Jedno i drugie podobne do męża.U siostry/młodszej/ najstarszy to wykapany moj ojciec ,mlodszy podobny do szwagra. Twoja teoria autorko nijak sie ma do rzeczywistości:D

u kolezanki - pierwsza ( jak na razie jedyna) dziewczynka podobna do ojca i jego matki Kolezanka uwaza ,ze do niej :-0 U drugiej kolezanki -pierwsza dziewczynka podobna so matki , druga dziewczynka mieszana z przewagą ojca , trzeci chłopiec wykapany ojciec ( kolezanka uwaza ,z edwykapana ona :-D ) Trzecia kolezanka - pierwszy syn podobny do dziadka ( ojca matki)), druga córka jeszcze nie wiadomo,ale chyba matka

Gość voilavolia
ja raczej slyszalam o innej a skad wiesz ze tobie sie akurat nie wydaje:O cholera ze tez zaprzatasz sobie glowe tajikmi pierdolami:O

Gość fundusz emerytalny
Polacy! Zapładniajcie Polki! 3.0 dziecka na kobietę! SYSTEM EMERYTALNY

"u kolezanki - pierwsza ( jak na razie jedyna) dziewczynka podobna do ojca i jego matki Kolezanka uwaza ,ze do niej " z tym rozroznianiem innych ludzi do kogo jest podobne dziecko to tez roznie bywa.Bo mnie wychowywala mama i ojczym.Ludzie najczesciej nie wiedzieli(no tylko rodzina alo bliscy znajomi),ze to nie jest moj biologiczny ojciec.I czesto bylo tak,ze gadali:"Ojej jaka ona do taty podobna wypisz wymaluj:P caly tatus..."haha tylko nie wiedzieli,ze to jest moj ojczym:P takze doceniam ludzi,ktorzy bez swirowania mowia,ze poprostu nie wiedza do kogo jest dziecko podobne niz pieprza farmazony:P

jasne ,ze moze mi się wydawać , dlatego pisałam ze kazdy dostrzeze cos innego ;-) Ale jezeli pięc osób mówi ,ze dziecko podobne do tego a nie innego rodzica , poza tym inne rysy i w ogóle to chyba musi cos w tym być ;-) Naprawde , te przykłady , które podałam to nie tak ze ja tak uwazam , ale więcej osób tak widzi ,a kolezanki i tak utrzymują ze jest inaczej :-p

niektore moje kolezanki tez twierdzily,ze moje dziecko jest podobne do ojca.Ale jak pokazalam zdjecia z dziecinstwa swoje to zaniemowily,bo wygladamy na tych zdjeciach identycznie doslownie.Rysy czlowieka doroslego sa juz nieco inne niz dziecka i niektorym trudno jest wychwycic albo cos im sie wydaje.

cha cha , byłam z kolezanka u jej kolezanki Mają syna ok 7lat ,identyko ojciec ( bo ojca akurat poznałam tego dnia ) Ale tak podobny jak dwie krople wody , ani jednej cechy tej kolezanki I mówi ,ale podobny do taty - a kolezanka od razu sie rzuciła, zaczeła szukać zdjęć i mi pokazuje Oczywiście ,nie było widać podobienstwa :-D I pisze to naprawde , taka sytuacja miała miejsce Dziewczyna normalnie sobie to wmawia Druga kolezanka od razu powiedziała ,ze przeciez cały ojciec , ja nic juz nie powiedziałam , bo mnie zatkało, a jej mąz tylko sie uśmiechnął i machnął reką :-D

Gość bulbalise
Nie do końca sprawdza się ta teoria, bo ja jesem wykapana mamuśka (I dziecko), ale zaraz po urodzeniu byłam mega podobna do ojca- czarne włosy, czarne oczy- potem wyłysiałam, a włosy odrosły białe, oczy zmieniły kolor na jasnoszary i podobieńswo do ojca sie skończyło :D

A u mnie sie to nie zgadza. Moja pierwsza córka podobna jest do mnie z wyglądu,no charakterek to ma tatusia :D . A druga do męża kopia po mimo tego,ze to dziewczynka :) .

moja córeczka (pierwsze moje dziecko) jest podobna do mnie i to bardzo! Natomiast ja i mój brat jesteśmy podobni do naszego taty choć nie jesteśmy w jednym roku urodzeni. Ja jestem 2 lata starsza od brata. Autorko to nie jest żadna teoria a jeśli już to tak prawdopodobna jak horoskopy:-o

Gość mfdgk
ja sie z ta teoria zgadzam. jednak cos mi nie pasowalo, bo jestem drugim dzieckiem, podobnym do taty. dopiero niedawno dowiedzialam sie, ze moj ojciec ma syna starszego ode mnie i od mojej siostry i wyglada jak klon taty. A wy niedowiarki lepiej sie dowiedzcie, czy wasi mezowie/partnerzy nie maja dzieci na boku. W pelni popieram ta teorie i sama ja rozpowszechniam.

Gość gość
A ja się zgadzam!!! Wśród znajomych, rodziny, ta reguła sprawdza się w 100%. Pierwsze dziecko podobne jest do ojca, drugie do matki. Wyjątkiem jest moja kuzynka - jej pierwszy syn podobny jest do niej, ale to dlatego że poroniła.

Gość gość
Ha,ha! Ale teoria!! Obala całą genetykę! :-P Bzdury totalne! :-D

Gość gość
Cha,cha! Ale teoria na miarę Nobla! :-D Obala całą genetykę! :-P A co, gdy kobieta ma 2 dziecko z innym partnerem? :-P

Gość gość
Ja jestem pierwszym dzieckiem- podobna do nauki Młodszy brat- też do nauki Najmłodszy- skóra zdjeta z ojca. Moja ciotka ma 9 dzieci- wszystkie podobne do ojca Kuzynki córka(pierwsza) podobna do matki Kolezanki 3 dzieci- wszystkie do matki. Kuzynki dwie córki- pierwsza do matki, druga do ojca Chcesz więcej zaprzeczen tej twojej teorii? Bo u mnie wśród znajomych i rodziny 90% przypadków to zaprzeczenie tych twoich rozmyslen.