Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Artefakt_Diabła

rzucanie palenia

Polecane posty

jest ktoś kto teraz rzuca albo rzucił??ja się męcze od wczoraj, cały czas wpieprzam jakieś żelki albo mambe. ale musze coś z tym zrobić bo nie chce przytyć!!!macie jakieś pomysły? co wogóle pomaga?

Gość nie łudź się
nie ma opcji, żebyś nieprzytył/ła

ja rzuciłam z tabexami (recepta) lub kup e-papierosa

Gość nie łudź się
no niby ciężko, ale można .... ja nie paliłem 3 m- ce. Fajki to mi się po nocach śniły, no i przyszedł jeden taki moment wkurwa i sięgnąłem po papierosa

Gość a ja wlasnie pale ostatniego
i koncze z tym gownem szkoda kasy to raz a dwa zdrowie!!!!

Gość liczby 5678
wpisze sie na tym topie:)

Gość nie łudź się
a ja właśnie palę ostatniego - i jak smaczny był? tylko filter nie spal :D

Gość nie łudź się
serio

Gość nie łudź się
mimo wszystko : zmienia się przemiana materii i póki się to nie unormuje jedząc normalnie tyje się - średnio od 4 kg wzwyż czasem do 10, 11 kg - sport jakiś proponuje i powstrzymywanie się od przegryzania zbyt częstego

a ile paliłaś? ja pale jakieś 8, ostatnio 2 paczki dziennie ile te plastry kosztują? żre gumy, pomagaja ale wstrętnie smakują... z tą zmianą przemiany materii to do mnie troche nie trafia. jak zaczynałam palić byłam trochę pulchna i nei schudłam ani grama od palenia...

Gość nie łudź się
ale za to przytyjesz - gwarantuje .... a te wszystkie plastry, gumy itp, to wszystko o dupe rozbić - najważniesze jest Twoja własna wola i chęć

Gość nie łudź się
ja rzuciłam - a ile już nie palisz?

Gość nie łudź się
ok teraz doczytałem - no to gratuluje

dzięki za rady, zielona herbata oczyszcza przyda mi się. dzisiaj w nocy czułam jak schodzi ze mnei świństwo to całe, było mi na przemian goraco i zimno...albo na raz gorąco i zimno O_o, budziłam sie co chwilę najgorsze jest to ze ja teraz będe siedzieć 2 miesiące w domu na tyłku, wrrrr.przeraża mnie to

Epapieros. Jak dotąd 50 dni niepalenia papierosów i zero negatywnych doznań z tego powodu. :)

jak gumy zawioda to na bank spróbuje epapierocha nie pale juz 24 godziny...dla mnei to i tak sukces, skoro paliłam 2 ramy dziennie a mam pytanie...jak rzucaliscie to popalaliscie na początku? bo ja wziełam wczoraj 3 buchy od faceta...:/

Próbowałam rzucić... ale nie idzie... Akurat nie miałam gastro, raczej się miotałam i nie wiedziałam co ze sobą zrobić. Kup sobie gumę do żucia... zawsze lepsze niż żelki.

po 1 z kibelkiem będzie problem :O po 2 zapodaj jakieś lekkie żarcie, żebyś się nie załamała -> większa dupa -> powrót do fajek, to, że ciotka Zośka nie przytyła nie znaczy, że Ty będziesz mieć farta :) efajek jest o tyle dobry, że nie wciągasz subst. smolistych i tego całego gówna :P palisz gdzie chcesz i ile chcesz, przyjdzie czas, że stopniowo zmniejszysz "moc" płynu a potem odstawisz, no bo co z plastikiem w gębie będziesz pomykać? :D

własnei szukam jakeigos zastępstwa zelek...pestki mi sie za mało smakowite wydają:D chyba kupei sobei kilo czereśni... a słoneczniki to są jeszcze?

Gość mój mąż jest w trakcie
rzucania,bierze TABEX. A mój znajomy nie pali juz pół roku,nie brał niczego żadnych tabletek,gum itp.tylko silna wola:) ale za to na tony je słonecznika:)

lorika ---> Wiele zależy od tego jak długo paliłaś. Nawet u kogoś, kto palił dwie paczki dziennie, sam głód nikotynowy mija po kilku dniach. Ale u długotrwałych palaczy uzależnienie psychiczne pozostaje często na wiele lat. To ono sprawia, że wracamy do papierosów, nawet po długim okresie niepalenia. Epapieros pozwala tak naprawdę jedynie przenieść uzależnienie na inną płaszczyznę (sama nikotyna bez substancji najbardziej toksycznych i rakotwórczych) + zaspokojenie odruchu palenia. Niezależnie od tego, jeśli chcesz, możesz stopniowo zmniejszać poziom nikotyny w epapierosie.

Gość tojatojatojatoaj
niquitin kosztuje prawie 70 zl i jest w srodku 7 plastrow (na tydzien). Kuracja trwa ok 2 miesiecy. Wiec policz sobie ile to wychodzi 70 zlx7 tyg. Fakt ze cie odrzuca od palenia i ogolnie od dymu ale co z tego jak nie masz silnej woli a plastry ci sie skoncza to wrocisz do nalogu i tyle. nie mowiac ze przytylam z 5 kg:-(...... Potem zaczelam palic i sie odchudzac.....

lorika ---> Wiele zależy od tego jak długo paliłaś. Nawet u kogoś, kto palił dwie paczki dziennie, sam głód nikotynowy mija po kilku dniach. Ale u długotrwałych palaczy uzależnienie psychiczne pozostaje często na wiele lat. To ono sprawia, że wracamy do papierosów, nawet po długim okresie niepalenia. Epapieros pozwala tak naprawdę jedynie przenieść uzależnienie na inną płaszczyznę (sama nikotyna bez substancji najbardziej toksycznych i rakotwórczych) + zaspokojenie odruchu palenia. Niezależnie od tego, jeśli chcesz, możesz stopniowo zmniejszać poziom nikotyny w epapierosie.