Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutkiem nasycona

jak mam dalej żyć ?

Polecane posty

Gość troche starsza doswiadczona
nie lam sie dasz sobie rade a glupimi uwagaim sie nie przejmuj ty tez masz prawo byc szczesliwa dzieci niedlugo pojda z domu a ty bys zostala sama nieszczesliwa z mezem pijakiem trzeba czasem pomyslec o sobie i wybiegac troche w przyszlosc ja mam dorosle dzieci szybko poszly z domu i zostalam sama z mezem na szczescie na mam takiego problemu co ty,dasz sobie dziewczyno rade i znajdziesz jeszcze kogos

Gość sgsgajaksk
Dzieci ptrafią byc niewdzięczne. Człowiek stara sie robi wszystko żeby niczego im nie zabrakło, sobie od ust odejmie a im da a one i tak tego nie doceniają . Jak są już starsze to inaczej ale takie młodsze potrafią dać matce popalić, szczególnie te w wieku dojrzewania.

Gość smutkiem nasycona
Witam wszystkich serdecznie :) Wiem, że dzieci potrafią dać "do myślenia" ale takie ich prawo. Ja także się staram zapewnić swoim dzieciom szczęśliwy i beztroski byt. Mam nadzieję, że jak dorosną zrozumieją, że zrobiłam to dla ich dobra i spokoju, szczególnie chłopcy. trochę starsza----też tak właśnie pomyślałam, że nie dość, że robi piekło z mojego życia teraz to przecież później będzie już tylko gorzej skoro dotąd nie dotrzymał żadnej obietnicy( a było ich wiele) tyle razy obiecywał, przysięgał, zaklinał się......wszystko na chwilę :(

Gość chodzilabym ale nie mam
daj jakis kontakt do siebie:)

Gość smutkiem nasycona
9127055 chcialabym ....odezwij sie

Gość smutkiem nasycona
chodzilabym.....*