Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stasiok

Gulka pod pachą, syfki na rozstepach...

Polecane posty

Gość Stasiok

Witam, zanim pojde do lekarza, wole zapytac na forum. jakis czas temu, zaczely pojawiac mi sie syfki dokladnie na rozstepach, po wycisnieciu wydzieliny, zapach jej byl troche niemily (syfki znajduja sie przy samym brzegu pachy) po wycisnieciu slad zrobil sie troche czerwonawy, gdy zniknie mam spokoj jakies 2 tyg i syfki pojawiaja sie na nowo, jakies 4-5 dni temu zauwarzylem pod pachą cos nowego, tym razem na dole, prawie na miesniu motylkowym, jest to gulka wielkosci 1cm i wysokosci okolo 0,5cm, byc moze jest to spowodowane tym ze jest lato i czlowiek sie poci, od pewnego czasu zaczelem golic pachy, podczas kapieli, ale używam plyny po goleniu do dezynfekcji, byc moze alergiczne (ostatnio pojawily sie truskawki) ale taka gulka raczej nie jest wynikiem alergicznym, czy ktos ma jakies pomysly co to moze byc? i jak to usunac. dodam ze mam 21lat.

Gość gulka zapewne od
dezodorantu - stan zapalny zatkanego gruczołu potowego trzeba przestać używać dezodorantów na jakiś czas a później zmienić dezodorant na delikatny a syfkik pewnie od golenia - zmiń maszynkę