Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Kaszmorowe wzg贸rza

Czy s艂yszeli艣膰ie o plastrach detoksykuj膮cych?

Polecane posty

Go艣膰 europe01
Ja s艂ysza艂am, ale nie stosowa艂am. Ch臋tnie pos艂ucham opinii os贸b, ktore to uzywa艂y. Ciekawa jestem czy dzia艂aja na sk贸r臋 i cellulit?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Zam贸wi艂am je dzi艣 z moj膮 starsz膮 kole偶ank膮, kt贸rej kiedy艣 bardzo pomog艂y. Zaproponowa艂a mi je na moje problemy sk贸rne bo ju偶 nic nie pomaga. Bardzo oczyszczaj膮 organizm jak 偶adna herbatka, czy tabletki.

Udost臋pnij ten post

Kosztuj膮 100z艂 za 100szt. Dwa lata temu by艂y du偶o dro偶sze.. Tak偶e prosz臋 si臋 nie zra偶a膰. Liczy si臋 skuteczno艣膰. Ju偶 mam do艣膰 faszerowania si臋 antybiotykami, kt贸re tylko niszcz膮 偶o艂膮dek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nie wierz臋 w te cude艅ka
Od d艂ugiego czasu stosuj臋 detoks w postaci diety i odpowiednich mikstur i wiem, 偶e aby pozby膰 si臋 toksyn z organizmu, trzeba naprawd臋 si臋 troszk臋 po艣wi臋ci膰 i nie wierz臋, 偶e jakie艣 "plastry" za艂atwi膮 ca艂膮 spraw臋 - totalna bzdura jak dla mnie. Detoks to oczyszczenie organizmu, organ贸w wewn臋trznych i plastry mia艂yby tutaj pom贸c?? BUHAHAHAHAHAHA!!

Udost臋pnij ten post

Ironia jest w tym wypadku nie wskazana. Moja kole偶anka cierpi na powa偶ne alergie, zniszczy艂a sobie ca艂y uk艂ad pokarmowy przez leki wypisywane przez lekarzy. Jest to kobieta na powa偶nym stanowisku, ma troch臋 poj臋cia o:detoksach"...

Udost臋pnij ten post

A czy ja pisz臋 o lekach? M贸wi膮c o dietach i miksturach mam na my艣li naturalnie lekarstwa jak: sok z aloesu, zielona i czerwona herbata, wod臋, oliw臋 z oliwek, cytryn臋 itd, itp. Organizm powa偶nie zatruty reaguje na taki detoks podwy偶szon膮 temperatur膮, cz臋sto nawet wysypk膮 sk贸rn膮. Toksyny znajduj膮 si臋 w t艂uszczach, wi臋c nie wiem jakim "cudem" plastry mia艂yby je stamt膮d "wyci膮gn膮膰". Pic na wod臋, fotomonta偶.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 europe01
na na stronie forum do ktorego linka poda艂am ktos艂 艂adnie przeanalizowa艂 ich sk艂ad i wida膰 偶e nie diza艂aj膮. a szkoda;/ a probowala艣 mo偶e urynoterapii?

Udost臋pnij ten post

Co za ignorancja. Skoro kto艣 podaje tobie linka do dyskusji dotycz膮cej Twojego zapytania, to nale偶a艂oby t膮 dyskusj臋 sobie przeczyta膰, a w niej masz mi臋dzy innymi zawart膮 odpowied藕 na pytanie "sk膮d bierze si臋 ciemny nalot na plastrach". Jak ju偶 marzy wam si臋 detoks to proponuj臋 poczyta膰 o kuracji S艂oneckiego. Zreszt膮 r贸bcie co chcecie.

Udost臋pnij ten post

Irytacja i stres to raczej dwa osobne terminy, kt贸rych widz臋 nie odr贸偶niasz i ju偶 teraz wiem, czym charakteryzuj膮 si臋 takie ciemne masy, kt贸re wierz膮 w cudown膮 "moc plasterk贸w" - g艂upot膮. Pozdrawiam i 偶ycz臋 "sukces贸w" w leczeniu si臋. Mo偶e przyklej sobie jeden plaster na czo艂o, co by zyska膰 rozum? Pa pa :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maria 13
typowa oferta dla ciemnogrodu czy wy do szko艂y nie chodzicie? kto艣 w 艂atwy , lekki i przyjemny spos贸b chce zarobi膰 na ...i wykorzystuje luki w waszej wiedzy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maria 13
a jak chcecie detox zrobi膰, to polecam tani i sprawdzony spos贸b - woda , soki najlepiej z produkt贸w z dzia艂ki rodzic贸w...tylko to k艂opot, bo przez sokowir贸wke trzeba warzywa przepu艣ci膰 a koszt minimalny, to wg niekt贸rych nieskuteczny

Udost臋pnij ten post

To przykre 偶e ludzie 偶yj膮cy w XXI wieku nie potrafi膮 kulturalnie porozmawia膰. Maj膮 satysfakcje 偶e nauczono ich wulgaryzmu, nie zauwa偶aj膮 powi膮zania mi臋dzy poj臋ciami takimi jak-irytacja i stres... Je艣li jest takich os贸b wi臋cej to szczerze wsp贸艂czuj臋, 偶e wiedza zdobyta w szkole nie da艂a im daru logicznego my艣lenia. Co mo偶na wywnioskowa膰 podczas czytania wypowiedzi cz艂owieka, kt贸ry w jednym zdaniu u偶ywa wulgarnych s艂贸w, a w drugim za艣 偶yczy powodzenia i sukces贸w. Nie wierz臋 偶e osoba ta cechuje si臋 偶yczliwo艣ci膮, wysok膮 kultur膮 osobist膮 i szacunkiem. Przykre jest te偶 偶e ograniczamy si臋 w swoim 偶yciu tylko do prymitywnych sposob贸w leczenia, medycyna posz艂a przecie偶 troszk臋 do przodu. Dzi臋kuj臋 zainteresowanych i niewtajemniczonych za uwag臋. Pozdrawiam serdecznie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 buhahahaha.........
To co napisa艂a艣 idealnie pasuje do Ciebie. Ech ten ciemnogr贸d...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ...CCC
Totalna bzdura z tymi plastrami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mrowa231094
Idiotyzm!!! Ciemny nalot si臋 bierze z jakiej艣 reakcji chemicznej, takiej np. jak przy ciemnieniu sk贸ry przy samoopalaczu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eeee tam
To przykre 偶e ludzie 偶yj膮cy w XXI wieku potrafi膮 wierzy膰 w takie bzdury...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no w艂asnie jak z tym
ciemnieniem? Ja rozumiem z jednej strony wprowadzenie zwi膮zk贸w ciemniej膮cych pod wp艂ywem wilgoci itd jest mo偶liwe jak najbardziej. Tylko jak wyt艂umaczy膰 fakt, 偶e w miare u偶ywania plastr贸w to ciemne zabarwienie jest co raz mniejsze? Przeciez plastry chyba na dni nie s膮 podzielone, tak by jedne mia艂y inny sk艂ad ni偶 drugie, tylko wszystkie sa identyczne i nie wa偶ne kt贸ry si臋 we藕mie. Czemu wi臋c w miare uzywania to ciemnienie jest co raz mniejsze?

Udost臋pnij ten post