Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kaszmorowe wzgórza

Czy słyszeliśćie o plastrach detoksykujących?

Polecane posty

Gość miłośniczka kwiatków
Postanowiłam kiedys sprawdzić na sobie te plastry i na moim mężu. Kupiliśmy zestaw na 2 tyg. - ale nie te, co reklamują w telezakupach tylko tańsze. Skład niby ten sam. I przez te dwa tygodnie plastry były ciemne. Więc daliśmy sobie spokój z tym wszystkim. Nie czułam się po nich ani lepiej ani gorzej. Bez zmian.

Gość mrowa231094
Bo jakaś substancja w nich zmienia lekko PH skóry (po to jest to naklejanie na najgrubszy naskórek - nie podlega on szybkiemu złuszczaniu i najwięcej w niego można wepchnąć) albo hamuje pocenie?

Gość Patras
Ja wierzę w te plastry. Moja koleżanka wyleczyła się dzięki nim z tarczycy, a drugiej zmniejszyła się alergia. Właśnie mam je w torebce. Wypróbuje i napiszę, jestem pełna nadzieji. Może pomogą przy moim problemie ze skórą...

Gość zecoooooooooooooo??
Nie no, k**wa, nóż się w kieszeni otwiera! :o tarczycę wyleczyła plasterkami... alergię wyleczyła... może jeszcze raka, co? A jak nie podziała to może do pieca na 10 zdrowasiek?? Przestańcie wciskać te kretyństwa, bo niedobrze się robi!!!

Gość Patras
Bardzo dużo wulgaryzmu tu. Proszę odpisywać kulturalnie bo będę ignorowała.

Gość smieszna wrecz
ciemnienie wynika z reakcji chemicznej zapewne, a 'efekty'-placebo :) ot, cała zagadka.

Gość Patras
AHA powiem szczerze, że wczoraj przykleiłam pierwsze plastry i widzę różnice. Mnie samą to dziwi.

Gość jasssssssssne
Czyli efekt placebo działa... Ale raczej sprzedajesz ten kit i piszesz te głupoty żeby szukać naiwnych

Pomyłka.Chyba nie chcesz mówić o konkretnych faktach tylko jak to bywa w patologii społecznej chcesz się pokłócić, może jakaś ukryta nerwica? Plastry są też i na to dobre....:-)

Czwarty dzień stosuję plastry detoksykacyjne, a wraz ze mną moja księgowa(tzn. koleżanka z pracy). Ja czuję się lepiej: -po pierwsze przestał mnie boleć kręgosłup, który miałam już dwa razy nastawiany, -po drugie-wysypiam się, -po trzecie-skóra mi się poprawiła, Na razie tyle, no może jeszcze samopoczucie. Ciężko mi to wytłumaczyć... Po prostu polecam i cieszę się, że je zastosowałam:-D Czy ktoś ma jakieś pytania?