Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieeeblondynka :)

Plastry do depilacji Rossman. Isana

Polecane posty

Używał ktoś może tych plastrów? mam zamiar je kupić i nie wiem, czy tym razem także nie wyrzucę pieniędzy (jak to było w przypadku plastrów Soraya). Proszę o opinię na temat tego produktu. Jakie są najlepsze (według was) plastry do depilacji ciała ?

Dla mnie kazde plastry sa takie same, kiedys kupowalam z veet, ale przerzucilam sie na soraje i joanne bo 2x tansze. A ile te z Isany kosztują?;)

ok 10 zł za 20 plastrów

mi soraya niewiele dała, miałam strasznie podrażnione nogi i praktycznie nie usunęła żadnych włosków, masakra, nie chce żeby to się znowu powtórzyło

a udaje Ci się usunąć wszystkie włoski? czy poprawiasz później kremem, maszynką lub czymś podobnym?

Jak nogi to 4-5 dni, jak okolice bikini to nawet do tygodnia, pach nie depilowałam, raz probowałam i nie dałam rady oderwać, bo skurwysyńsko bolało :P. Ja kupuje soraje do skory wrazliwej.

Gość a całą
cipkę mogę nimi wydepilować?

mi na razie nie udało się jeszcze wydepilować plastrami, więc nie wiem jak długo utrzyma się efekt

Gość a całą
bardzo boli?

Gość ja używam tych plastrów
Są okej, ale nie licz na to, że użyjesz jednego plastra 2-3 razy, nawet na już "poddepilowanej" nóżce. Ja mam bardzo słabiutkie włosy na nogach, jestem blondynką, od zawsze depilowałam nogi depilatorem, czasami chodziłam do kosmetyczek, które były w szoku, że mam tak słabiutkie włosy na nogach. A plastry Rossmana.. hmm.. no tanie, ale używałam o wiele lepszych, gdzie jeden, maks dwa plastry starczały mi na całą nogę. Używając plastrów Rossmana muszę zużyć większą ilość plastrów, przez co szybciej zużywam całe opakowanie. Wosk na tych plastrach przestaje się lepić po pierwszym użyciu.. :O Depilator jest niezastąpiony :D Co prawda nie wyrwie wszystkich włosków (tych najmniejszych, tyci tyci), ale można później wziąć jeden plaster i poprawić. Ja tak robię.

to chociaż fajnie że wszystkie. ja po używaniu maszynki mam teraz takie nieapetyczne krostki i mam zamiar wyrwać je plastrami, ale jak będzie tak jak w przypadku soray to się chyba poddam :(

Ja bym odwalila z bolu. Raz probowalam plastrami nogi wydepilowac i myslalam, ze zejde :O Wole depilator. Ale tylko do nog. Nie wyobrazam sobie depilowac lona 😭 Tam tylko maszynka idzie w ruch :O

"Są okej, ale nie licz na to, że użyjesz jednego plastra 2-3 razy, nawet na już "poddepilowanej" nóżce. Ja mam bardzo słabiutkie włosy na nogach, jestem blondynką, od zawsze depilowałam nogi depilatorem, czasami chodziłam do kosmetyczek, które były w szoku, że mam tak słabiutkie włosy na nogach. " A jakie plastry byś mi poleciła?

a wy jakich plastrów używacie? są skuteczne?

Jesli chodzi o okolice intymne... Kiedyś dorwałam się do plastrów Vichy, kupiłam najlepsze jakie były, bo wiedziałam, że będę je używała do łona i w okolicach bikini. Przykleiłam plaster, oderwałam jak najszybciej mogłam i OMG. Bolało jak skurwysyn - to raz, a dwa - siniaki i krwiaki mi się porobiły! :O A najlepsze jest to, że dwa dni później na wakacje wyjeżdżałam i przez kilka dni wstydziłam się wyjść w kostiumie kąpielowym, bo było mi widać siniaki przy bikini :O Ja pensetą czasami sobie skubię łono.. Gdy mam lepsze dni, to w ruch idzie depilator, ale i tak wymiękam po kilku minutach :O Poza tym... włoski mi później wrastają, tak więc i tak źle i tak niedobrze. Najczęściej maszynką się golę, ale później mam takie małe krostki, faaaak! :O podrażnioną skórę mam, lipton.

Gość joanna najgorsze
nie dośc że nic nie wyrywają to kurwa tak mnie podrazniły ze ja pierdole 2 tygodnie miałam czerwona skore ! chujstwo nic nie warte jedyne naprawde dobre jakie miałam to niemieckie nie pamietam nazwy w kazdym razie nie był to veet

Według mnie Vichy lepszy ma wosk na plastrach. Lepiej trzyma, nie zużywa się tak szybko, nie zostaje na nogach, tak jak czasami się zdarza przy plastrach Rossmana. A jeśli naprawdę chcesz systematycznie depilować sobie nogi, to polecam depilator. Kupisz jeden, dobry, a starcza Ci na hoho. W szufladzie możesz sobie trzymać plastry Vichy, żeby mniejsze włoski wyrwać. Jeden plaster na poprawki po depilatorze i jest cacy :)

Nie wiem, ja tam nigdy nie mialam problemow z plastrami, zawsze mi wszystko dobrze wyrywaja, obojetnie jakiej firmy, a wcale nie mam tak slabych wloskow :P

"Rossmann, Isana, Kaltwachsstreifen fr den Krpe " może to te? nie znam się ale wydaje mi się ze to po niemiecku :)

tfuuu.. ja piszę o Vichy a mi chodziło o Veeta :D:D:D ale gafa :D widać, że na codzień używam depilatora a nie plastrów :D

nie wiem, czy kupić droższe veeta czy te rossmana? niby mają one dobre opinie ale... już sama nie wiem :)

CarrieBradshaw, mi oliwka nie pomaga... używałam już wielu kremów, aby złagodzić podrażnienia po depilacji, ale i tak drugiego-trzeciego dnia wszystko mnie swędzi, a przy załamaniu wzgórka i nóg tworzą się czerwone krosti.. :O